Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Vraag je Gidsen Waarheid

Waarheid - Hogere Zelf

Waarheid

Eerlijkheid, Helderheid, Discipline, Intellect


Je Hogere Zelf is aanwezig, en activeert je intellect en beredeneringskracht. Het vraagt je om helderheid en objectiviteit te ontwikkelen wanneer je naar je eigen leven kijkt, in plaats van het interpreteren van momenten door de troebele wateren van emotie. Streef ernaar de realiteit te zien van wat er gebeurd is in het verleden zodat je een meer accuraat begrip kan krijgen van wat er aan de hand is. Je kan dingen bemerken die je ongemakkelijk doen voelen of je principes uitdagen. Vraag je Hogere Zelf om je de moed te geven om op te staan voor de waarheid en moeilijke situaties bij de kern aan te pakken, in plaats van afstand te nemen en net te doen alsof je de echte problemen niet ziet omdat ze je ongemakkelijk doen voelen. Zoals het kind in het sprookje "De nieuwe kleren van de Keizer", is je Hogere Zelf je aan het motiveren om niet alleen het leven dieper te zien, maar ook deze nieuwe inzichten te delen met de mensen om je heen.

Dit is de tijd, bijvoorbeeld, om je ongezonde financiŽle situatie te herzien en te kijken naar manieren om te besparen. Het is ook de tijd om de doorgroeiende omvang van je lichaam te erkennen en na te gaan wat er daadwerkelijk in je knaagt. Nu moet je weg stappen van je emoties en koel bestuderen wat er werkelijk aan de hand is, zodat je met een oplossing kan komen zonder verwijt en projectie. Vraag jezelf niet wie het probleem is, maar wat het probleem is. Alleen dan kan je beginnen met het vinden van echte oplossingen met productieve uitkomsten. Je Hogere Zelf scherpt je perceptie en verheldert je inzicht zodat je nu belangrijke en noodzakelijke veranderingen kan doorvoeren. Zoals Carl Jung eens zei "De heling begint zodra de diagnose correct is". En de boodschap van je Hogere Zelf is: "Zoek de waarheid achter de show".

Vraag je Gidsen kopen?

Vraag je Gidsen
Vraag je Gidsen

De set van 52 orakelkaarten, door Sonia Choquette, is gebaseerd op de kleine arcana van tarot. De set is ontworpen om jou door huidige en toekomstige gebeurtenissen en uitdagingen te gidsen. Daarnaast zal het je verbinden met de specifieke gidsen en goddelijke helpers die bij je zijn om je te helpen succesvol door deze transformaties en uitdagingen heen te komen.

Vraag je Gidsen kopen