Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Vraag je Gidsen Partnerschappen en Liefde

Partnerschappen en Liefde - Natuurwezens

Partnerschappen en Liefde

Verliefdheid, Romantiek, Verbinding, Introductie


Jouw Natuurwezens, ook bekend als bodes, zijn bezig jou te introduceren aan een prachtige nieuwe partnerschap om jouw hart's verlangen te vervullen. Op het gebied van zaken, vriendschap of romantische liefde, leiden deze praktische gidsen je rechtstreeks naar de juiste persoon welke je ziel het best kan ondersteunen. Volg je hart terwijl ze ernaar streven om je te verbinden met de juiste associaties. Wees meer open naar anderen, vooral degene die je toevallig ontmoet. Zeg gedag tegen de nieuwe buurman/vrouw in jouw gebouw, stel een lunch voor met de intrigerende vrouw die naast je zat tijdens je vorige zakenlunch of begin een gesprek met de man voor je in de rij voor de kassa (ook al is het niet je gewoonte).

In werkelijkheid is het geen toeval dat je je plotseling aangetrokken voelt tot bepaalde mensen. Jouw bodes hebben je in hun pad geplaatst zodat je elkaar kon ontmoeten. Nodig deze Natuurwezens uit om door te gaan met het jouw sturen naar anderen wie belangrijk zijn voor jouw ziel's pad. Hun boodschap: "Relax, wij maken alle nodige introducties die je zoekt."

Vraag je Gidsen kopen?

Vraag je Gidsen
Vraag je Gidsen

De set van 52 orakelkaarten, door Sonia Choquette, is gebaseerd op de kleine arcana van tarot. De set is ontworpen om jou door huidige en toekomstige gebeurtenissen en uitdagingen te gidsen. Daarnaast zal het je verbinden met de specifieke gidsen en goddelijke helpers die bij je zijn om je te helpen succesvol door deze transformaties en uitdagingen heen te komen.

Vraag je Gidsen kopen