Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Vraag je Gidsen Eigenwaarde

Eigenwaarde - Beschermengel MichaŽl

Eigenwaarde

Integriteit, Zelfuitdrukking, Grenzen, Overtuigingen


Je voelt je momenteel misschien het "buitenbeentje", omdat anderen je misschien niet volledig waarderen of je ideeŽn en inzichten delen. Je voelt me misschien wel volledig buitengesloten. Gelukkig is de Beschermengel MichaŽl aanwezig om je te helpen geaard en gecentreerd te blijven, zelfs in deze tijden waarin je je uitgedaagd of niet begrepen voelt. Hij adviseert je om jezelf trouw te blijven en je inzichten vast te houden, zelfs als ze niet overeenkomen met die van de mensen om je heen.

Ja, het kan eng zijn om tegen de gevestigde orde in te gaan en op te komen voor je eigen geloof, zeker als dit onpopulair of mogelijk zijn tijd vooruit is. Maar MichaŽl staat naast je en herinnert je eraan dat dit een deel is van het volwassen worden van je ziel-hij helpt je om de populaire meningen te negeren en eerlijk te blijven in je hart.

Zoek geen toestemming, en betwijfel jezelf niet als je het niet krijgt. In plaats daarvan moedigt MichaŽl je aan om in je volledige spirituele volwassendom gaan te staan en je zelfwaarde te claimen door te vertrouwen waar jij voor staat en in gelooft. Verlaat jezelf niet om toestemming te verkrijgen in het moment. En wees niet bang om een standpunt in te nemen - want dit is tenslotte hoe je een ware leider wordt van je eigen leven.

Vraag je Gidsen kopen?

Vraag je Gidsen
Vraag je Gidsen

De set van 52 orakelkaarten, door Sonia Choquette, is gebaseerd op de kleine arcana van tarot. De set is ontworpen om jou door huidige en toekomstige gebeurtenissen en uitdagingen te gidsen. Daarnaast zal het je verbinden met de specifieke gidsen en goddelijke helpers die bij je zijn om je te helpen succesvol door deze transformaties en uitdagingen heen te komen.

Vraag je Gidsen kopen