Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Vraag je Gidsen Eenzaamheid

Eenzaamheid - Hogere Zelf

Eenzaamheid

Observatie, Beschouwing, Vernieuwing, Luisteren


Jouw huidige behoefte om de eenzaamheid op te zoeken is toepasselijk. Je wordt door je Hogere Zelf aangeraden om je terug te trekken en je ziel te vernieuwen door stille beschouwing. Je zintuigen zijn overladen met input en je kunt simpelweg niet meer aan van de buitenwereld. Neem afstand en geef jezelf de nodige rust en tijd alleen, deze heb je nodig om je systeem opnieuw op te laden. Door dit te doen zul je de stem van je Hogere Zelf gaan merken, voelen en zelfs horen, maar alleen als je je begeeft in meer natuurlijke omgevingen.

Verbindt jezelf weer met de natuur, op een manier die voor jou praktisch is. Open je hart volledig voor je Hogere Zelf, zelfs als je bang bent dat dat je niet gaat lukken. Jij maakt contact. Bovendien vraagt je Hogere Zelf om je tijd te nemen terwijl je je omstandigheden beschouwd en je opties naloopt. Verzet je tegen de verleiding om mee te gaan in enige vorm van haast. Er is geen noodzaak. Jouw ware richting zal zich bekend maken als je geduld hebt. Jouw Hogere Zelf wil je er ook op alert maken dat niet per se alle noodzakelijke delen aan informatie bekend zijn om de beste beslissingen te nemen. Je Hogere Zelf raadt je in wijsheid aan dat soms het meest krachtige is om te doen, niets doen is. De boodschap: "Wees stil en wacht".

Vraag je Gidsen kopen?

Vraag je Gidsen
Vraag je Gidsen

De set van 52 orakelkaarten, door Sonia Choquette, is gebaseerd op de kleine arcana van tarot. De set is ontworpen om jou door huidige en toekomstige gebeurtenissen en uitdagingen te gidsen. Daarnaast zal het je verbinden met de specifieke gidsen en goddelijke helpers die bij je zijn om je te helpen succesvol door deze transformaties en uitdagingen heen te komen.

Vraag je Gidsen kopen