Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Trillingsenergie Sneeuwvlokken

Sneeuwvlokken

Sneeuwvlokken

Als je ooit een sneeuwvlok onder een microscoop gezien hebt, dan heb je gezien dat iedere sneeuwvlok uniek is. Geen enkele sneeuwvlok is hetzelfde. Toch, als collectief, lijken sneeuwvlokken allemaal hetzelfde. Het is tijd om te accepteren dat je buitengewoon anders bent. Onthoud dat iedere vibratie, uniek dat deze is, op zijn eigen manier in harmonie is op deze aarde.

If you have ever seen a snowflake under a microscope, you will see that they are all differently unique. No two are alike. Yet in a collective, snowflakes to the human eye, all look the same. Itís about time for you to accept that you are extraordinary, different. Remember, each vibration, however unique is in its own harmony on the earth.

Trillingsenergie Orakelkaarten kopen?

Trillingsenergie Orakelkaarten
Trillingsenergie Orakelkaarten

Het Trillingsenergie Orakelkaarten deck geeft op een nuchtere manier praktische en zinnige toelichtingen en begeleiding. Deze eenvoud stelt iedereen in staat om de orakelkaarten dagelijks te kunnen gebruiken om antwoorden te krijgen op de dagelijkse uitdagingen en problemen in het leven.

Het Trillenenergie Orakelkaarten deck is, buiten Orakels.net, alleen in het Engels verkrijgbaar in fysieke of digitale vorm. In fysieke vorm is het deck verkrijgbaar via de website van de auteur, Debby Anderson. De digitale variant is verkrijgbaar via de Apple AppStore.

Trillingsenergie Orakelkaarten kopen