Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten The Enchanted Map Maanlicht

Maanlicht

Maanlicht
Je intu´tie stelt je in staat om verder te kijken dan het alledaagse, de logica en het analytische. Luister er naar.

Het Maanlicht wenkt. Kom en vertrouw er op dat je intu´tie je leidt naar plaatsen die niet logisch lijken. Je voorgevoel zegt je precies wat je moet doen. Geef geen gehoor aan wijsheden achteraf, want je waarneming is nu heel scherp. Je kijkt voorbij oppervlakkigheden en kunt echt tussen de regels door lezen. Dit is een goede tijd om orakelkaarten te gebruiken of anderen methodes van 'waar zeggen om informatie te verkrijgen.

Bedenk dat de taal van intu´tie een symbolische taal is. Het geeft je op subtiele wijze een voorgevoel, een 'belletje', een helder geluid, een dier of een voorwerp dat je pad kruist. Spirit stuurt je boodschappen om je nu te helpen. Je hebt succes als je de tekens volgt.

The Enchanted Map orakel kopen?

The Enchanted Map orakel
The Enchanted Map orakel

De onderwerpen van deze 52 kaarten vertegenwoordigen sommige van de plaatsen die je zal bezoeken, de omstandigheden die je tegenkomt, en de bondgenoten en uitdagingen die je zal ontmoeten wanneer je navigeert langs je spreekwoordelijk kaart van je levenspad. Bijgevoegd een handleiding die je helpt de juiste vragen te stellen en helpt de boodschappen te interpreteren.

The Enchanted Map orakel kopen