Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten The Enchanted Map Talisman

Talisman

Talisman
Als je een les echt hebt geleerd, heb je wijsheid verdiend. Je hebt alles wat je nodig hebt voor het succes dat je zoekt.

Wijsheid stelt je in staat om de hinderlagen op de weg en bekende patronen die je wilt vermijden te (h)erkennen. Het stelt je ook in staat om snel informatie te verzamelen over waar je bent op je reis. Het helpt je je vrienden te herkennen en je weet welke route je het beste kunt kiezen. Nu ben je op een plaats waar je weet wat je moet doen en welke keuze je het beste kunt maken. Je kunt geen fout maken. Wat of waar je ook naar zoekt, er staat je veel geluk te wachten, want je bent zo wijs om de juiste beslissing te nemen. Je hebt je les geleerd en het recht op je succes verdiend.

The Enchanted Map orakel kopen?

The Enchanted Map orakel
The Enchanted Map orakel

De onderwerpen van deze 52 kaarten vertegenwoordigen sommige van de plaatsen die je zal bezoeken, de omstandigheden die je tegenkomt, en de bondgenoten en uitdagingen die je zal ontmoeten wanneer je navigeert langs je spreekwoordelijk kaart van je levenspad. Bijgevoegd een handleiding die je helpt de juiste vragen te stellen en helpt de boodschappen te interpreteren.

The Enchanted Map orakel kopen