Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten The Enchanted Map Heilige bron

Heilige bron

Heilige bron
De wereld is een weerspiegeling van je gedachten, gevoelens en geloof. Wees de liefde die je in de wereld wilt zien.

Als je in de spiegel kijkt, zie je dan wat je wilt zien? Deze kaart vraagt je om je te concentreren op de liefde voor je zelf en je gevoel van eigenwaarde. We werken allemaal aan onszelf, daarom moet je nu onbevangen en op een heel eerlijke manier naar jezelf kijken.

Denk na bij de Heilige bron en heb snede met jezelf. Kun je zien wat je hebt bereikt en hoe mooi je leven is? Zie je de goddelijke vonk in je ogen? Wanneer je je bewust bent dat je de belichaming van Spirit bent, wordt het gemakkelijker om respect voor jezelf te hebben en naar eer en geweten te handelen...dan word je het beste beloond. Jouw unieke dienst aan de wereld is niet alleen nodig maar wordt ook gevierd. Zie de liefde die je in je hebt, en weet dat wanneer je deze uitstrooit over het water, je haar tienvoudig terugkrijgt. Heb vrede met jezelf, want je bent mooi en er wordt van gehouden. Handel zeker en met vertrouwen, en je zult succes hebben waar je ook maar naar op zoek bent.

The Enchanted Map orakel kopen?

The Enchanted Map orakel
The Enchanted Map orakel

De onderwerpen van deze 52 kaarten vertegenwoordigen sommige van de plaatsen die je zal bezoeken, de omstandigheden die je tegenkomt, en de bondgenoten en uitdagingen die je zal ontmoeten wanneer je navigeert langs je spreekwoordelijk kaart van je levenspad. Bijgevoegd een handleiding die je helpt de juiste vragen te stellen en helpt de boodschappen te interpreteren.

The Enchanted Map orakel kopen