Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten The Enchanted Map Kracht

Kracht

Kracht
Je ware kracht komt niet alleen door zelfvertrouwen, maar door een oprecht vertrouwen in een hogere macht.

Je hebt nu de kracht om zelfs de meest afschrikwekkende taken te volbrengen. Je kunt je verbinden met de kracht van het universum en deze channelen. Deze kaart geeft aan, dat je plannen op de proef worden gesteld en worden verfijnd, en dat je relaties zich verdiepen. Wat er ook gebeurt, niets kan je van het ontwikkelingspad afhouden dat zich voor je ontvouwt. Omdat de potentie van je verbindingen duidelijker wordt, kun je de creatieve energieŽn gebruiken die je nu hebt.

Heb moed en duik erin, want de magie staat op het punt om een vorm aan te nemen. Wanneer je je bedenkt dat echte kracht ontstaat uit een combinatie van je pogingen, en je vertrouwen op een hogere macht die via jou werkt, is alles mogelijk. Je kunt nu alles doen.

The Enchanted Map orakel kopen?

The Enchanted Map orakel
The Enchanted Map orakel

De onderwerpen van deze 52 kaarten vertegenwoordigen sommige van de plaatsen die je zal bezoeken, de omstandigheden die je tegenkomt, en de bondgenoten en uitdagingen die je zal ontmoeten wanneer je navigeert langs je spreekwoordelijk kaart van je levenspad. Bijgevoegd een handleiding die je helpt de juiste vragen te stellen en helpt de boodschappen te interpreteren.

The Enchanted Map orakel kopen