Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten The Enchanted Map Details, details

Details, details

Details, details
De krachtigste patronen worden gecreŽerd met de kleinste details. Besteed er aandacht aan.

Het is nu tijd om je bewust te worden van al het moois op elk gebied in je leven. Kijk naar de details en laat de grote lijnen los, die zijn voor een ander moment. Wanneer je deze kaart krijgt bij een reading, is hij een teken om listig te werk te gaan ten aanzien van een project. Maak kleine maar betekenisvolle gebaren, of voeg een persoonlijke noot toe aan je correspondentie.

Wees je ervan bewust dat wat je moet weten in de details zit. Als je in onderhandeling bent over een overeenkomst, besteed er dan van tevoren aandacht aan, niet naderhand wanneer het te laat is. Duidelijkheid en transparantie zijn sleutelwoorden. Je kunt veel begrip verkrijgen door goed naar de lichaamstaal van iemand te kijken, te luisteren naar nonchalante opmerkingen en te letten op gezichtsuitdrukkingen die het grotere plaatje laten zien.

The Enchanted Map orakel kopen?

The Enchanted Map orakel
The Enchanted Map orakel

De onderwerpen van deze 52 kaarten vertegenwoordigen sommige van de plaatsen die je zal bezoeken, de omstandigheden die je tegenkomt, en de bondgenoten en uitdagingen die je zal ontmoeten wanneer je navigeert langs je spreekwoordelijk kaart van je levenspad. Bijgevoegd een handleiding die je helpt de juiste vragen te stellen en helpt de boodschappen te interpreteren.

The Enchanted Map orakel kopen