Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten The Enchanted Map Heel de pijn

Heel de pijn

Heel de pijn
Vergeving heelt de ziel.

Dit is een tijd om je hart, lichaam, ziel en geest tot rust te brengen, omdat deze kaart aangeeft dat helen nu voorrang moet hebben in je leven. Als je je geroepen voelt om de kunst van het helen te gaan bestuderen, zul je succes hebben wanneer je je natuurlijke gave ontwikkelt waardoor anderen zich weer goed voelen. Maar, de boodschap kan ook zijn dat je wordt geroepen om je gedrag te veranderen om de aarde te helen. Misschien ga je over naar een dieet dat vrij is van wreedheid door minder vlees te eten; of ga je meer aandacht besteden aan hoeveel water of elektriciteit je gebruikt. Je wordt gevraagd om je bewust te zijn van jouw voetafdruk op de heilige grond en op het hele leven en je te verbinden aan het pad van helen.

Deze kaart kan ook een teken zijn van oude wonden en verbroken banden die worden hersteld. Verzoeningen zijn nu mogelijk. Laat het verleden rusten.

The Enchanted Map orakel kopen?

The Enchanted Map orakel
The Enchanted Map orakel

De onderwerpen van deze 52 kaarten vertegenwoordigen sommige van de plaatsen die je zal bezoeken, de omstandigheden die je tegenkomt, en de bondgenoten en uitdagingen die je zal ontmoeten wanneer je navigeert langs je spreekwoordelijk kaart van je levenspad. Bijgevoegd een handleiding die je helpt de juiste vragen te stellen en helpt de boodschappen te interpreteren.

The Enchanted Map orakel kopen