Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten The Enchanted Map Opvoeding

Opvoeding

Opvoeding
Het leven is vol lessen. Wees bereid om te leren.

Wijsheid krijg je door deel te nemen aan het leven, niet door er alleen maar over te lezen. Deze kaart geeft aan dat je misschien niet precies weet wat je zoekt, welke kant je op moet, wat de omstandigheden zijn, of wat de aard van je vraag is. Je krijgt belangrijke informatie. Het is nu tijd om naar school te gaan, vraag iemand die misschien meer weet dan jij, of zoek een leraar, volg een cursus of een studie zodat je beter zult gaan begrijpen wat je vervolgens moet gaan doen.

Soms geeft het leven je een onbekende les, en je moet leren door ondervinding. Het is nu tijd om bereid te zijn om te leren, open om je vooringenomenheid te veranderen. Wees een leerling en wees bereid om de krachtigste van alle mantra's uit te spreken: 'Ik weet het nog niet.'

The Enchanted Map orakel kopen?

The Enchanted Map orakel
The Enchanted Map orakel

De onderwerpen van deze 52 kaarten vertegenwoordigen sommige van de plaatsen die je zal bezoeken, de omstandigheden die je tegenkomt, en de bondgenoten en uitdagingen die je zal ontmoeten wanneer je navigeert langs je spreekwoordelijk kaart van je levenspad. Bijgevoegd een handleiding die je helpt de juiste vragen te stellen en helpt de boodschappen te interpreteren.

The Enchanted Map orakel kopen