Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten The Enchanted Map Tovenaar van bewustzijn

Tovenaar van bewustzijn

Tovenaar van bewustzijn
Je ziel weet wat je moet doen, wees stil en observeer.

Mindfulness gaat over oplettend zijn en neutraal blijven over wat er in de wereld om je heen gebeurt. Dit geldt ook voor de wereld binnenin jezelf. Als je een inwendige strijd voert en hier goed naar kijkt, zorgt dit voor een nieuw, krachtig perspectief dat ongemakkelijke gevoelens en opwinding neutraliseert. Je kunt nu de dingen duidelijk zien, niet belemmerd door een mening of een wens.

Om de wereld als een loszittend kledingstuk te dragen, moet je weten dat alles wat gebeurt niet persoonlijk is. Mensen komen en gaan, ervaringen ontwikkelen zich en veranderen steeds, ook al wil je graag dat alles hetzelfde blijft. De Tovenaar van bewustzijn vraagt je om je behoefte om de dingen uit te spitten op te geven, of een grens te stellen aan wat je nu ondervindt. Het is allemaal goed! Laat het gaan en zie hoe het wonder zich ontvouwt zonder enige directe bemoeienis van jou.

The Enchanted Map orakel kopen?

The Enchanted Map orakel
The Enchanted Map orakel

De onderwerpen van deze 52 kaarten vertegenwoordigen sommige van de plaatsen die je zal bezoeken, de omstandigheden die je tegenkomt, en de bondgenoten en uitdagingen die je zal ontmoeten wanneer je navigeert langs je spreekwoordelijk kaart van je levenspad. Bijgevoegd een handleiding die je helpt de juiste vragen te stellen en helpt de boodschappen te interpreteren.

The Enchanted Map orakel kopen