Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten The Enchanted Map Tot leven komen

Tot leven komen

Tot leven komen
Er komt iets moois in je leven.

Wanneer je eens naar je leven kijkt, kun je dan zien hoe je bent gegroeid en hoe je je hebt ontwikkeld door de jaren heen? Misschien heb je delen van jezelf en je identiteit verborgen gehouden en nieuwe gecreŽerd, of minstens jouw ideeŽn over jezelf en de wereld om je heen in vervulling laten gaan. Je weet dat de dingen tijd nodig hebben, en het tijdschema van Spirit komt zelden overeen met die van jou.

Deze kaart geeft aan dat een lang gekoesterde droom waarheid begint te worden. Je moet niet proberen om deze droom sneller uit te laten komen of hem volgens je eigen wensen vorm te geven. Spirit kent de beste manier om deze droom zichtbaar te maken, en je leven wordt misschien zelfs beter dan je je had kunnen voorstellen. Nu is het tijd om eerbied en ontzag te hebben. Laat een goddelijke hand de lijnen van je pad uitzetten. Het enige wat je moet doen is jezelf laten zien.

The Enchanted Map orakel kopen?

The Enchanted Map orakel
The Enchanted Map orakel

De onderwerpen van deze 52 kaarten vertegenwoordigen sommige van de plaatsen die je zal bezoeken, de omstandigheden die je tegenkomt, en de bondgenoten en uitdagingen die je zal ontmoeten wanneer je navigeert langs je spreekwoordelijk kaart van je levenspad. Bijgevoegd een handleiding die je helpt de juiste vragen te stellen en helpt de boodschappen te interpreteren.

The Enchanted Map orakel kopen