Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten The Enchanted Map Thuis

Thuis

Thuis
Je zit goed in je vel. Je voelt je thuis.

Vrede, zekerheid, veiligheid, ergens 'thuis' horen en alles wat daarbij hoort zijn de tekens die je nu krijgt. Deze kaart nodigt je uit om te ervaren hoe het voelt om je lekker te voelen in je eigen vel, om comfortabel te leven ondanks wat er gebeurt in de wereld om je heen. Het is een tijd om je ogen te openen voor mensen die dezelfde zienswijze hebben als jij, of voor een speciaal iemand die je het gevoel geeft dat je thuis bent gekomen.

Thuis is liefde, en liefde is nu overal om je heen. Wat je ook zoekt, je bent nu waar je moet zijn en je zult er veel voordeel van hebben wanneer je op dit pad blijft, waarheen het ook leidt. Thuis is altijd bij jezelf het is waarbij je hart ligt.

The Enchanted Map orakel kopen?

The Enchanted Map orakel
The Enchanted Map orakel

De onderwerpen van deze 52 kaarten vertegenwoordigen sommige van de plaatsen die je zal bezoeken, de omstandigheden die je tegenkomt, en de bondgenoten en uitdagingen die je zal ontmoeten wanneer je navigeert langs je spreekwoordelijk kaart van je levenspad. Bijgevoegd een handleiding die je helpt de juiste vragen te stellen en helpt de boodschappen te interpreteren.

The Enchanted Map orakel kopen