Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten The Enchanted Map Dromenveld

Dromenveld

Dromenveld
Je gedachten, gevoelens en je overtuigingen zijn altijd verbonden met je kwaliteiten.

Dit is het juiste moment om de talloze mogelijkheden te gaan gebruiken die je in je leven nog niet hebt waargemaakt. Je kunt veel overvloed verwachten als je met de Vriendelijke Tuinman wilt samenwerken. Wees duidelijk over je gedachten, je gevoelens en waar je in gelooft. Concentreer je op wat voor jou het beste is ondanks de invloed die de grote wereld op dit moment op je heeft, en die zijn eigen verhaal wil vertellen. Je hebt een mand vol zaden die heel sterk zijn, want je talenten worden op goddelijke wijze ge´nspireerd en zullen beslist tot een grote oogst leiden die je met anderen moet delen.

Je zult oogsten wat je hebt gezaaid. Droom groot, droom mooi, onderneem actie en ga de tuin van jouw leven binnen... en ervaar iets buitengewoons.

The Enchanted Map orakel kopen?

The Enchanted Map orakel
The Enchanted Map orakel

De onderwerpen van deze 52 kaarten vertegenwoordigen sommige van de plaatsen die je zal bezoeken, de omstandigheden die je tegenkomt, en de bondgenoten en uitdagingen die je zal ontmoeten wanneer je navigeert langs je spreekwoordelijk kaart van je levenspad. Bijgevoegd een handleiding die je helpt de juiste vragen te stellen en helpt de boodschappen te interpreteren.

The Enchanted Map orakel kopen