Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten The Enchanted Map Het hol van Oragon

Het hol van Oragon

Het hol van Oragon
Je wordt altijd beschermd en goddelijk geleid.

Je hebt een belangrijk innerlijk waarschuwingssysteem dat je laat weten wanneer de dingen verkeerd gaan. Je staat op het punt om je op gevaarlijk terrein te begeven, dus wees voorzichtig en wees je bewust van je omgeving.

Het pad waarop je je nu begeeft, zal het uiterste van je vragen. Dit gezegd hebbende, gevaar is zowel opwindend als uitputtend, net zoals het gevaar dat je voelt als je een nieuwe relatie begint, wetend dat deze je voor altijd zal veranderen. Het leven vol overgave leven is niet zonder gevaar. Een nieuwe ervaring doet een beroep op je, een die je moed zal testen. De keuze is aan jou, maar het is waardevoller om een risico te nemen dan zonder uitdagingen te leven. Er wachten nieuwe gebieden om te worden ontdekt.

The Enchanted Map orakel kopen?

The Enchanted Map orakel
The Enchanted Map orakel

De onderwerpen van deze 52 kaarten vertegenwoordigen sommige van de plaatsen die je zal bezoeken, de omstandigheden die je tegenkomt, en de bondgenoten en uitdagingen die je zal ontmoeten wanneer je navigeert langs je spreekwoordelijk kaart van je levenspad. Bijgevoegd een handleiding die je helpt de juiste vragen te stellen en helpt de boodschappen te interpreteren.

The Enchanted Map orakel kopen