Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten The Enchanted Map Solo circusact

Solo circusact

Solo circusact
Je kunt het!

Onafhankelijkheid is vandaag het belangrijkste element op je reis. Anderen hebben misschien niet het inzicht, of kennen de bronnen niet die je nodig hebt. Zie in dat alle wijsheid die je al doende hebt verkregen, je bijzonder competent maakt waardoor je met zekerheid verder kunt gaan. Zelfvertrouwen is belangrijk.

Iets anders om in overweging te nemen, is om helder en duidelijk grenzen te stellen tussen jou en een ander. Kijk op dit moment goed naar je relaties. Als je weet wie je bent en een gezond gevoel hebt over waar jij eindigt en anderen beginnen, kun je de beste relaties aangaan en zul je mensen aantrekken die jouw heelheid weerspiegelen. Onafhankelijke relaties ondersteunen elkaar altijd wederzijds, zijn stimulerend en transformerend. Je kunt nu alles wat je wilt bereiken.

The Enchanted Map orakel kopen?

The Enchanted Map orakel
The Enchanted Map orakel

De onderwerpen van deze 52 kaarten vertegenwoordigen sommige van de plaatsen die je zal bezoeken, de omstandigheden die je tegenkomt, en de bondgenoten en uitdagingen die je zal ontmoeten wanneer je navigeert langs je spreekwoordelijk kaart van je levenspad. Bijgevoegd een handleiding die je helpt de juiste vragen te stellen en helpt de boodschappen te interpreteren.

The Enchanted Map orakel kopen