Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Terugkeer van Spirit Verjonging

Verjonging

Verjonging

De kaart Verjonging is symbolisch voor de stilte na de storm - wanneer de wolken zijn verdwenen en de lucht weer helder en schoon is. Je staat op het punt om in rustiger vaarwater te komen. De verjonging van zowel je hart als van je innerlijke geest vindt nu plaats.

Het leven kent zeker zijn hoogte- en dieptepunten. Je gaat een poosje een hoogtepunt beleven. Gedurende deze periode zul je in staat zijn een gevoel van gemak in je leven te ervaren. Je zou zelfs kunnen voelen dat voor een keer alles goed gaat in jouw wereld. De dagelijkse normale stress lijkt ineens niet zo stressvol. Ook al blijft het leven altijd zijn eisen stellen, het voelt gemakkelijker en je kunt er beter mee omgaan. Je voelt je sterk van binnen voor de tijd die komen gaat.

Tijdens deze periode van ongedwongenheid, zul je ontdekken dat het gevoel dat je je goed voelt over je leven en over wie je bent, wordt hersteld. Het zal je gevoel van verbinding met de Bron versterken, en geeft je het gevoel dat je wordt ondersteund en geholpen. Op een of andere manier zal de weg die voor je ligt duidelijker zijn, en gemakkelijker te volgen.

Dit zal ook goed zijn voor je fysieke gesteldheid. Je zult meer vrede hebben met je lichaam en je beter voelen. Je zou heel goed kunnen ontdekken dat je meer energie hebt om de dingen te doen, en dat je lichamelijk actief wilt zijn. De harmonie die je in je leven voelt zal zich ook weerspiegelen in wat je lichamelijk doet.

Haal op elke manier je voordeel uit deze mooie ervaring. Wees dapper genoeg om 'op aarde te komen' en vrede te hebben met je uiterlijk. Het is tijd om de vruchten te plukken en de vreugde te ervaren van een ziel die de gedaante van een mens heeft aangenomen!

Terugkeer van Spirit orakelkaarten kopen?

Terugkeer van Spirit orakelkaarten
Terugkeer van Spirit orakelkaarten

Terugkeer van Spirit is het derde spel in de succesvolle serie van Cheryl Lee Harnish. Deze kaarten richten zich vooral op de persoonlijke, emotionele en dagelijkse uitdagingen van het leven. De boodschappen worden nauwkeurig omschreven, geven leiding en gaan meer de diepte in. De ongelooflijke energie van de fractals brengt je in contact met spirit en de liefde die hiervan uitstraalt.

Terugkeer van Spirit orakelkaarten kopen