Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Terugkeer van Spirit Verandering van mening

Verandering van mening

Verandering van mening

Deze kaart verschijnt wanneer je in een proces verkeert waarbij je op een hoger cognitief niveau komt. Dit is een direct effect van de veranderende trillingsfrequentie op de planeet. Degenen die klaar zijn voor deze nieuwe frequenties, zullen veranderingen gaan bemerken in hun fysieke en energetische ontwikkeling. Deze kaart betekent een verandering van de werking van je bewustzijn. Je cognitieve processen beginnen op een hogere frequentie te werken. Dit kan worden gezien als een verandering van de manier waarop je jezelf ziet, hoe je de wereld bekijkt, en het begrip van je aangeboren verbinding met de Bron.

Misschien ontdek je dat je beslissingen neemt op basis van theoretische kennis van zaken. Je begint de onderliggende oorzaken te begrijpen van de acties en het gedrag van anderen. Je gaat je eigen waarheid ontdekken, en voelt je er sterker door. Informatie ga je sneller verwerken en beoordelen. Je gaat het grotere plaatje zien en begrijpen hoe jij hierin past. Dit is onderdeel van het proces voor een open kanaal naar en vanuit het goddelijke. Het onderscheid tussen gedachten en intu´tie begint te vervagen omdat ze ÚÚn geheel beginnen te vormen.

Het zou kunnen voelen alsof je in een mist van gedachten zit wanneer deze verandering zich helemaal heeft voltrokken. Het is normaal om vergeetachtigheid te ervaren, een beetje verward, voelen alsof de tijd snel of langzaam gaat, of dat je dingen doet waaraan je vroeger nooit had gedacht. Je kunt je licht ge´rriteerd voelen en geen geduld met jezelf en anderen hebben. Maak je geen zorgen als je je gefrustreerd voelt wanneer je informatie tijdens deze periode niet snel kunnen verwerken. Wanneer deze verandering van energie compleet is, zul je mentaal helder en sterk zijn.

Terugkeer van Spirit orakelkaarten kopen?

Terugkeer van Spirit orakelkaarten
Terugkeer van Spirit orakelkaarten

Terugkeer van Spirit is het derde spel in de succesvolle serie van Cheryl Lee Harnish. Deze kaarten richten zich vooral op de persoonlijke, emotionele en dagelijkse uitdagingen van het leven. De boodschappen worden nauwkeurig omschreven, geven leiding en gaan meer de diepte in. De ongelooflijke energie van de fractals brengt je in contact met spirit en de liefde die hiervan uitstraalt.

Terugkeer van Spirit orakelkaarten kopen