Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Terugkeer van Spirit Veranderen

Veranderen

Veranderen

Onze persoonlijke en spirituele groei gaat met horten en stoten. Wanneer we een bepaald niveau van ervaring en begrip hebben bereikt, gaat het leven verder volgens het patroon dat we meester zijn geworden. De dingen krijgen een vast, betrouwbaar ritme. We komen te weten wat we moeten verwachten en hoe de dingen verlopen. En omdat wij mensen zijn geschapen voor gemak en gewoonte, blijven we gewoonlijk steken op het niveau waar de dingen bekend en betrouwbaar zijn.

Deze kaart trek je vandaag omdat voor jou een van die grootse veranderingen gaat beginnen, of omdat die al heeft plaatsgevonden. Het is een noodzakelijk onderdeel van je groei en hogere kennis. Je begeeft je naar een nieuw niveau van bewustheid en bewustzijn. Om dit te laten gebeuren, moeten een aantal van de oude manieren van leven en van zijn, opzij worden gezet om ruimte te maken voor de nieuwe.

Je kunt ontdekken dat je van werk of werkkring verandert. Je kunt vervreemd raken van oude vrienden en relaties omdat er nieuwe mensen in je leven komen. Misschien ga je verhuizen of verandert plotseling je financiŽle situatie. Op energetisch niveau, word je je bewust van de oude wonden die je met je meedraagt. Hoogst waarschijnlijk voel je je verre van gemakkelijk, misschien ervaar je zelfs een depressie voor wat betreft de situatie.

Deze verandering is van levensbelang en noodzakelijk. Blijf zo kalm als je kunt terwijl de grond onder je voeten trilt. Je zult ontdekken dat je je heel plezierig voelt met dit nieuwe bewustzijn en deze manier van zijn als deze verandering is voltooid. Intussen, probeer open te staan terwijl deze veranderingen gebeuren. Het kan niet gemakkelijk voelen, maar je komt er als een meer ontwikkelt en stabieler persoon uit.

Terugkeer van Spirit orakelkaarten kopen?

Terugkeer van Spirit orakelkaarten
Terugkeer van Spirit orakelkaarten

Terugkeer van Spirit is het derde spel in de succesvolle serie van Cheryl Lee Harnish. Deze kaarten richten zich vooral op de persoonlijke, emotionele en dagelijkse uitdagingen van het leven. De boodschappen worden nauwkeurig omschreven, geven leiding en gaan meer de diepte in. De ongelooflijke energie van de fractals brengt je in contact met spirit en de liefde die hiervan uitstraalt.

Terugkeer van Spirit orakelkaarten kopen