Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Terugkeer van Spirit Terugkeer van Spirit

Terugkeer van Spirit

Terugkeer van Spirit

Je bent een heel eind gekomen op je reis. Het is niet gemakkelijk geweest, maar je hebt het gehaald. Erken, al is het maar voor even, de kracht en moed die je in jezelf hebt ontdekt. Zie hoe je de laatste tijd bent gegroeid, langzaam tot bloei bent gekomen tot wie je nu bent. Dit is de kaart van overwinning, de verbinding die je diep in je hart voelt en meesterschap.

Houd je hoofd omhoog en voel je trots dat je bent wie je bent. Je gidsen en engelen zijn beslist trots op jou! Je harde werken en je vastberadenheid ten opzichte het leven hebben je nu hier gebracht. Dit is het licht aan het eind van de tunnel. En hoewel je reis nog lang niet voorbij is, je bent veel verder gekomen dan de meesten.

Het trekken van deze kaart betekent een vernieuwing van het hart, de geest en de ziel. De spirituele verbinding met de Bron is nu sterker dan ooit. Vertrouw er op, laat je meevoeren en schitter! Jouw mooie hart opent zich, om de boodschappen uit hoger sferen zowel te geven als te ontvangen. Jouw tijd is NU gekomen.

Het is nu tijd om je te laten zien wat je echt wilt. Het is tijd om met vertrouwen het pad te bewandelen waardoor je doet wat je hier moet doen, en op de manier waarop je dit moet doen. Het is een tijd van verwachtingen, wensen en dromen die werkelijkheid worden. De ware grootheid van wie je bent mag je nu helemaal laten zien.

Nu kun je ervaren dat je het echt kunt, kun je diep in je hart de verbinding met anderen voelen, en het gevoel hebben dat alles goed is in jouw wereld. Je bent klaar met het werk. Dus je verdient het! Je hebt je misschien wel eens afgevraagd of Spirit er nog wel was, dat doe je dat niet meer. Dit is je eigen gewijde terugkeer van levenskracht.

Terugkeer van Spirit orakelkaarten kopen?

Terugkeer van Spirit orakelkaarten
Terugkeer van Spirit orakelkaarten

Terugkeer van Spirit is het derde spel in de succesvolle serie van Cheryl Lee Harnish. Deze kaarten richten zich vooral op de persoonlijke, emotionele en dagelijkse uitdagingen van het leven. De boodschappen worden nauwkeurig omschreven, geven leiding en gaan meer de diepte in. De ongelooflijke energie van de fractals brengt je in contact met spirit en de liefde die hiervan uitstraalt.

Terugkeer van Spirit orakelkaarten kopen