Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Terugkeer van Spirit Storm

Storm

Storm

We moeten allemaal door moeilijke tijden heen in ons leven. Wanneer de dingen moeilijk worden, kan onze visie en ons begrip vaak worden vertroebeld. Het gevoel dat je hierin helemaal alleen staat, en je zelfs verlaten voelt door Spirit in je donkerste uren, kan overweldigend zijn. Maar je bent helemaal niet alleen! Ga door en houd vol! Uiteindelijk gaat iedere storm voorbij. Deze kaart herinnert je er aan dat je echt de kracht en de moed hebt om alles wat jouw kant op komt te overleven. Spirit is hier om je te ondersteunen bij elke stap die je zet.

De wolken gaan altijd uiteen en de zon komt weer tevoorschijn. Het is belangrijk om eraan te denken dat, waar je nu ook doorheen gaat, het is ter hoogste lering en begrip. Deze kaart kun je ook trekken als je moeilijkheden hebt in je relatie met anderen. Het is belangrijk om te weten dat achter woede, pijn zit. Jezelf en anderen vergeven is de sleutel om verder te gaan en dit te helen.

Deze kaart verschijnt ook als je een of andere crisis ervaart, of het nu in je dagelijkse leven is, of in je innerlijk wezen. Weet dat dit gebeurt om je te laten zien wat nog niet op een lijn staat met je hoogste goed en wat je niet langer van dienst is. Dit is jouw gelegenheid om de nodige veranderingen in je leven aan te brengen, en om een paar heel diepe wonden uit het verleden te helen.

Weet dat je dit met gezond verstand overleeft! Je zult sterker worden, meer begrip hebben en meer medeleven met jezelf en anderen hebben. Vertrouw op jezelf geloof dat je er doorheen kunt, wilt en zal komen. Spirit is hier om je te helpen terwijl je je eigen licht aan het eind van deze tunnel ontdekt.

Terugkeer van Spirit orakelkaarten kopen?

Terugkeer van Spirit orakelkaarten
Terugkeer van Spirit orakelkaarten

Terugkeer van Spirit is het derde spel in de succesvolle serie van Cheryl Lee Harnish. Deze kaarten richten zich vooral op de persoonlijke, emotionele en dagelijkse uitdagingen van het leven. De boodschappen worden nauwkeurig omschreven, geven leiding en gaan meer de diepte in. De ongelooflijke energie van de fractals brengt je in contact met spirit en de liefde die hiervan uitstraalt.

Terugkeer van Spirit orakelkaarten kopen