Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Terugkeer van Spirit Sterrenzaad

Sterrenzaad

Sterrenzaad

Het liefhebbende, welwillende wezen op deze kaart verschijnt vandaag aan jou om zijn woorden van aanmoediging met je te delen. Veel mensen hebben het gevoel dat ze niet op deze Aarde thuis horen. Het kan een moeilijke reis zijn, waarbij je veel ervaringen en obstakels moet overwinnen. Je moet je niet langer afvragen of je hier hoort te zijn, of dat je er bij hoort. Je hoort er beslist bij. Je ziel heeft deze incarnatie om veel redenen gekozen, en ook het Universum heeft je hier met een reden gebracht. Twijfel niet aan de wijsheid ervan.

Je bent een heel gevoelige ziel, verbonden met de subtiele energieŽn die als eb en vloed door de hele kosmos stromen. Je zou kunnen ontdekken dat je ook heel erg wordt beÔnvloed door de stemmingen en gedachten van anderen. Ofschoon het soms lijkt van niet, dit is een gave. Het is een bijzonder deel van je gesteldheid en van hoe je bent. Je scherpe geestesgave om deze energieŽn te voelen en intuÔtief te kennen, is een aspect van het geschenk dat je aan de planeet mag geven.

Je kunt elk type healer of leraar zijn, maar dit hangt ook heel erg af of je ervoor kiest om je voor de wereld te verbergen, of kiest om er je tijd en je krachten aan te besteden. Op momenten kan het makkelijker lijken om je gewoon te verbergen, maar daarvoor ben je hier niet gekomen. Je hebt een hoge frequentie en door je dagelijkse contact met anderen deel je die. Wanneer je jezelf toestaat om je open te stellen voor de wereld om je heen, ontdek je dat je jezelf ook openstelt voor de hogere informatie en energieŽn.

Gewoonlijk worden sterrenzaden geleid en gestuurd door wezens van kosmische aard, of door wezens van het melkwegstelsel. Dit kan soms betekenen dat het meer moeite en geduld kost wanneer je communiceert met hun gidsen. De kaart Sterrenzaad vraagt je bewust te werken aan de ontwikkeling van de verbinding met je gidsen, omdat er informatie op je wacht.

Terugkeer van Spirit orakelkaarten kopen?

Terugkeer van Spirit orakelkaarten
Terugkeer van Spirit orakelkaarten

Terugkeer van Spirit is het derde spel in de succesvolle serie van Cheryl Lee Harnish. Deze kaarten richten zich vooral op de persoonlijke, emotionele en dagelijkse uitdagingen van het leven. De boodschappen worden nauwkeurig omschreven, geven leiding en gaan meer de diepte in. De ongelooflijke energie van de fractals brengt je in contact met spirit en de liefde die hiervan uitstraalt.

Terugkeer van Spirit orakelkaarten kopen