Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Terugkeer van Spirit Seksualiteit

Seksualiteit

Seksualiteit

Jouw seksualiteit is net zo belangrijk als ieder ander aspect van je wezen. Het is eigenlijk zo belangrijk dat niet een, maar twee chakra's je seksuele energie leiden en in stand houden. Liefdevol seksueel contact is van wezenlijk belang voor je emotioneel, fysiek en energetisch welzijn. Het kan een van de plezierigste en leukste kanten zijn die worden ge´ncarneerd in een menselijk lichaam.

Je moet kijken naar wat je graag wilt, naar je gevoelens of je gekwetstheden betreffende je seksuele behoeften. Als je voelt dat je onwaardig bent, niet gewild of onaantrekkelijk, is het tijd om nu van jezelf te gaan houden. Het is tijd om elk gevoel van weinig eigenwaarde, of negatieve gevoelens over je lichaam, te herstellen. We zijn vaak veel harder voor onszelf dan onze partner ooit zou zijn. Je negatieve gedachten over je zelfbeeld kunnen het ervaren van de diepere emotionele aspecten van intieme liefde tegenhouden.

Deze kaart kan ook een aanwijzing zijn van het verwaarlozen van je intieme en seksuele relatie met je partner. Misschien is dit de gelegenheid om de gevoelens van verlangen en seksuele aantrekking die jullie eens hadden, weer tot leven te brengen. Hij kan je ook laten weten dat het belangrijk is om voorrang te geven aan je intieme leven.

Je sexy en speels voelen geeft je kracht, hoe oud je ook bent. Dus kleed je sexy en draag het met trots! Doe het met plezier en geniet er van. Flirt een beetje. Lach tegen iemand die je aantrekkelijk vindt. Haal hier je energie uit. Geniet van de gave van onschuldige seksuele speelsheid.

Seksuele energie is een krachtige uitdrukking van onze creatieve kracht. Door je seksuele energie te laten stromen, stroomt ook je creatieve energie. Door elk aspect van het mens-zijn te omarmen, ontdekken we de waarheid over onze eigen goddelijkheid.

Terugkeer van Spirit orakelkaarten kopen?

Terugkeer van Spirit orakelkaarten
Terugkeer van Spirit orakelkaarten

Terugkeer van Spirit is het derde spel in de succesvolle serie van Cheryl Lee Harnish. Deze kaarten richten zich vooral op de persoonlijke, emotionele en dagelijkse uitdagingen van het leven. De boodschappen worden nauwkeurig omschreven, geven leiding en gaan meer de diepte in. De ongelooflijke energie van de fractals brengt je in contact met spirit en de liefde die hiervan uitstraalt.

Terugkeer van Spirit orakelkaarten kopen