Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Terugkeer van Spirit Paarse vlam

Paarse vlam

Paarse vlam

Op een bepaald punt in ons leven ervaren de meesten van ons een donkere of moeilijke tijd. En hoewel het kan lijken alsof er nooit een eind aan komt, alsof het nooit beter wordt, de kaart Paarse Vlam vertelt je dat het toch gebeurt.

De enige manier om de schaduwen in ons leven te overwinnen, is door al het licht uit te doen en de duisternis met opgeheven hoofd tegemoet te treden. Dit is een zuiveringsproces. De Paarse Vlam laat zijn licht schijnen, laat je de weg en de manieren zien om uit deze innerlijke duisternis te komen -als de schaduwen eenmaal zijn overwonnen. De ervaring die je nu hebt, ofschoon pijnlijk en uitdagend, geeft je de middelen en de gelegenheid om duidelijk te zien wat er wel en wat er niet meer in je leven werkt. Het kan je helpen te zien hoe je jezelf zag in deze wereld en hoe je je hebt ingehouden. Het kan je duidelijkheid geven om zo de mensen te herkennen die er wel voor je waren en wie niet.

In het midden van de fractal zie je het symbool van de vleermuis. De vleermuis is het symbool voor verandering. Hij houdt het licht van de Paarse Vlam voor je vast als een teken om je te leiden door dit veranderingsproces. Wanneer je op de weg terug bent, zul je ontdekken dat jij, noch je leven, precies hetzelfde is als tevoren. Verandering is een onvermijdelijk deel van dit proces.

Het is bijna gebeurd, geliefde. Weet dat, wanneer je er eenmaal doorheen bent gekomen, je sterker zult zijn, van binnen en op je reis. Je zult meer helderheid hebben over je pad en over de manier waarop je dit pad wilt bewandelen.

Terugkeer van Spirit orakelkaarten kopen?

Terugkeer van Spirit orakelkaarten
Terugkeer van Spirit orakelkaarten

Terugkeer van Spirit is het derde spel in de succesvolle serie van Cheryl Lee Harnish. Deze kaarten richten zich vooral op de persoonlijke, emotionele en dagelijkse uitdagingen van het leven. De boodschappen worden nauwkeurig omschreven, geven leiding en gaan meer de diepte in. De ongelooflijke energie van de fractals brengt je in contact met spirit en de liefde die hiervan uitstraalt.

Terugkeer van Spirit orakelkaarten kopen