Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Terugkeer van Spirit Onschuld

Onschuld

Onschuld

Te vaak dragen we het gevoel van schuld en schaamte met ons mee. Deze kaart laat je vandaag zien, dat het tijd is om deze gevoelens los te laten. Het Universum ziet je onschuld en vraagt je dat je dit ook gaat inzien.

Deze lang vastgehouden gevoelens zijn diep in je binnenste begraven en verstoren je progressie. Het is tijd om alle schaamte los te laten over wie je bent, of schuldgevoel over acties die je wel of niet hebt ondernomen. Deze oude waarden leiden er alleen maar toe dat je je afvraagt of je wel goed genoeg bent, het verdient of het waard bent. Wat als ik meer had gedaan? Waarom zei ik dit, of deed ik dat?

Het Universum kijkt naar je zoals wij naar een kind kijken: alles is volmaakt. Net zo volmaakt als een kind dat leert van zijn fouten - het vraagt alleen maar om liefde en goedkeuring. Je moet je eigen onschuld zien, het geeft niet wat of wanneer je iets hebt gedaan. Dit is de eerste stap om je hart en je geest te helen. Het is de stap die je moet zetten om je plek in de wereld op te eisen.

De kaart Onschuld kan ook tevoorschijn komen wanneer het tijd is om de onschuld in een ander te zien. Het is belangrijk om te onderzoeken wat er achter de gevoelens van boosheid, pijn of teleurstelling zit. Je hart geeft je in dat je de onschuld in de acties en het gedrag van anderen mag zien. Dat kan zorgen voor een diepe heling en kan je zelfs helpen je eigen onschuld te zien.

Spirit roept je nu om je onschuld en goddelijke volmaaktheid te gaan zien. Als je tot deze eenvoudige actie besluit, ontdek je dat je jezelf mag vergeven en van jezelf mag houden. (Die ene eenvoudige actie zal het zaad van het je zelf vergeven en het houden van jezelf in je laten opbloeien.)

Terugkeer van Spirit orakelkaarten kopen?

Terugkeer van Spirit orakelkaarten
Terugkeer van Spirit orakelkaarten

Terugkeer van Spirit is het derde spel in de succesvolle serie van Cheryl Lee Harnish. Deze kaarten richten zich vooral op de persoonlijke, emotionele en dagelijkse uitdagingen van het leven. De boodschappen worden nauwkeurig omschreven, geven leiding en gaan meer de diepte in. De ongelooflijke energie van de fractals brengt je in contact met spirit en de liefde die hiervan uitstraalt.

Terugkeer van Spirit orakelkaarten kopen