Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Terugkeer van Spirit Onbevreesd

Onbevreesd

Onbevreesd

Angst is een natuurlijk iets, normaal en gezond. Het is een deel van het menselijke overlevingsmechanisme. Maar soms kan angst op een ongezonde manier bezit van ons nemen waardoor we er bijna bij neer vallen.

Geliefde, je hebt deze kaart vandaag gekregen omdat de energetische indruk van angst je blokkeert in de noodzakelijke vooruitgang van je leven. Het feit dat je nu angst ervaart is een teken dat je op het punt staat een heel belangrijke stap voorwaarts te nemen op je pad. Het kan ook betekenen dat je pad wordt geblokkeerd door negatieve, bange energie die je in je hebt.

Deze kaart brengt je de zachte, liefhebbende energie van Spirit om je de emotionele ondersteuning te geven die je nodig hebt. Hij maakt je hartcentrum sterker om je te helpen de gedachten te overwinnen die op angst zijn gebaseerd en die je beperken, waardoor je je inhoudt. Je hebt teveel nagedacht over de dingen waarvan je dacht dat je ze moest doen in je leven. Het is nu tijd om actie te ondernemen - stapje voor stapje.

Als je angst ervaart, is er ook vaak een gebrek aan vertrouwen. Het is tijd dat je je vertrouwen in handen van Spirit geeft. Er is een reden dat je het gevoel hebt dat je actie moet ondernemen. En er is ook een reden dat je de blokkade van angst ervaart. Heel vaak is het enige waar we bang voor zijn, juist datgene wat ons weer de nodige kracht geeft. Angst is de factor die we allemaal moeten overwinnen om stap voor stap in onze kracht te komen.

Haal adem terwijl je je lichaam ontspant en laat je gedachten los. Geloof in jezelf. Vertrouw op het goddelijke. Begin met het maken van de nodige stappen voorwaarts - ondanks je angst. Denk eraan, angst is een gevoel, geen werkelijkheid. Je kunt niet langer klein blijven. Je hart zegt je verder te gaan. Wees dapper. Wees niet bang. Ga er voor!

Terugkeer van Spirit orakelkaarten kopen?

Terugkeer van Spirit orakelkaarten
Terugkeer van Spirit orakelkaarten

Terugkeer van Spirit is het derde spel in de succesvolle serie van Cheryl Lee Harnish. Deze kaarten richten zich vooral op de persoonlijke, emotionele en dagelijkse uitdagingen van het leven. De boodschappen worden nauwkeurig omschreven, geven leiding en gaan meer de diepte in. De ongelooflijke energie van de fractals brengt je in contact met spirit en de liefde die hiervan uitstraalt.

Terugkeer van Spirit orakelkaarten kopen