Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Terugkeer van Spirit Omhoog

Omhoog

Omhoog

Het is tijd om niet langer naar de grond te kijken. Richt je ogen naar de hemel. Jezelf laag en klein houden doet niemand goed. Deze wereld heeft je nodig - de ware jij. Een laag zelfbeeld en weinig gevoel van eigenwaarde belemmert je perceptie van wie en wat je werkelijk bent. Het is ook van invloed op hoe je jezelf in de wereld zet. Binnenin in je wacht een heel ander leven, dat roept om te worden geleefd. Het enige wat je in de weg staat ben jij.

Het Universum ziet je en weet dat je een goddelijke vonk in het heelal bent. Je wordt geroepen om dit aspect van jezelf nu ook te gaan omarmen. Sta op, houd je hoofd omhoog en kijk naar de manieren waarop je jezelf je kracht ontneemt. Het is tijd dat je het gevoel van dat je het waard bent en je gevoel van eigenwaarde begint op te bouwen. Spirit weet dat dit geen gemakkelijke taak is, daarom krijg je vandaag deze boodschap.

Iedere keer dat je voelt dat je niet goed genoeg bent, kijk omhoog en weet dat de hele kosmos je ondersteunt. Wanneer je de lucht boven je ziet, laat die je eraan herinneren dat je meer dan goed genoeg bent. Je bent een incarnatie van God. En de enige die je het gevoel van het waard zijn en het gevoel van eigenwaarde kan geven, ben jij.

Je engelen en je gidsen willen niets meer dan dat je de waarheid onder ogen ziet over wie je werkelijk bent. Begin te kijken naar het goede in je, wat je eigenlijk waard bent, en het verschil dat je echt maakt. Begin jezelf te zien zoals het Universum je ziet. Binnenin ben je een schitterend licht van de goddelijke Bron. Denk er aan wie je bent.

Terugkeer van Spirit orakelkaarten kopen?

Terugkeer van Spirit orakelkaarten
Terugkeer van Spirit orakelkaarten

Terugkeer van Spirit is het derde spel in de succesvolle serie van Cheryl Lee Harnish. Deze kaarten richten zich vooral op de persoonlijke, emotionele en dagelijkse uitdagingen van het leven. De boodschappen worden nauwkeurig omschreven, geven leiding en gaan meer de diepte in. De ongelooflijke energie van de fractals brengt je in contact met spirit en de liefde die hiervan uitstraalt.

Terugkeer van Spirit orakelkaarten kopen