Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Terugkeer van Spirit Medium

Medium

Medium

Wanneer we denken aan overleden familieleden of vrienden, komt dat omdat ze op dat moment bij ons zijn. Deze kaart kan een manier zijn van overleden geliefden om je te vertellen dat ze van je houden en nog heel dicht bij je zijn. Hoogstwaarschijnlijk heb je op dit moment behoefte aan hun liefde, hun steun en hun bemoediging. En hoewel je ze niet langer kunt zien, ze hebben je niet verlaten.

De andere reden dat deze kaart misschien tevoorschijn komt, is omdat je de gave en het vermogen hebt om met degenen aan de andere kant te praten. Het is heel goed mogelijk dat je je niet bewust bent van deze gave. Spirit moedigt je aan om deze vaardigheid te gaan ontwikkelen. Aan de andere kant, je kunt je ook heel bewust zijn van je bekwaamheden als medium, maar je twijfelt over je vakkundigheid en het niveau van verbinding.

De meesten die volgens hun intu´tie handelen voelen dat ze meer verbonden zouden kunnen zijn, duidelijker boodschappen kunnen overbrengen, of meer informatie kunnen ontvangen. Het is soms moeilijk om niet aan jezelf te twijfelen, maar Spirit zegt je nu dit niet te doen. Je hebt beslist een gave, en soms moeten we hier gewoon aan toegeven. Probeer jezelf niet met andere mediums te vergelijken. Laat jouw talent op zijn eigen unieke manier voor jou werken. Vertrouwen en accepteren zijn de snelste manieren om te zorgen dat jouw verbinding helemaal tot zijn recht komt.

Hoe dan ook, degenen die aan de andere kant zijn proberen je nu te bereiken. Stel je open voor hun communicatie, op welke manier die ook mag komen. Iedereen hier op aarde is geboren met de gave om contact te maken met de overledenen. Twijfel niet aan jezelf. Twijfel niet aan de ander. Hoe opener je bent en accepteert wie je bent, des te sterker zal de communicatie zijn.

Terugkeer van Spirit orakelkaarten kopen?

Terugkeer van Spirit orakelkaarten
Terugkeer van Spirit orakelkaarten

Terugkeer van Spirit is het derde spel in de succesvolle serie van Cheryl Lee Harnish. Deze kaarten richten zich vooral op de persoonlijke, emotionele en dagelijkse uitdagingen van het leven. De boodschappen worden nauwkeurig omschreven, geven leiding en gaan meer de diepte in. De ongelooflijke energie van de fractals brengt je in contact met spirit en de liefde die hiervan uitstraalt.

Terugkeer van Spirit orakelkaarten kopen