Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Terugkeer van Spirit Liefde

Liefde

Liefde

Deze kaart verschijnt aan jou vandaag om je er aan te herinneren dat er heel veel van je wordt gehouden en goed voor je wordt gezorgd. Als het moeilijk wordt en het leven je pijn doet, trekken we ons vaak terug - een soort knieval. We gaan in de beschermstand als een manier om de pijn te overleven.

Je bent een vriendelijke, zorgende en gevoelige ziel. Je voelt diep in je hart de wonden van je leven en de pijn van de wereld. Deze gevoeligheid is een deel van je gave. Het bezorgt je veel empathie en compassie voor je medemens. Als je je talent verbergt kan het jou of een ander niet helpen.

Spirit doet op een liefhebbende manier een beroep op jou, vraagt zich af of je je bewaker in de steek begint te laten - al is het zelfs maar ten klein beetje. Spirit wil je er aan herinneren 41ot wanneer je je afsluit in een poging de pijn te verbergen, je onbewust het goede ook achterhoudt. Ook voor jou is hier veel liefde die op je wacht. Je moet alleen beginnen haar toe te laten.

De wereld heeft jouw liefde nodig. En deze wereld kan op zijn beurt jou weer veel liefde geven -als je het maar toelaat. Het is tijd om je verdedigende houding te laten varen en de pijn uit het achter je te laten. Het is tijd om je liefdevolle hart weer open te stellen voor de wereld. Je liefde kan helen, niet alleen jezelf, maar ook de mensen van deze wereld, op een grootse manier.

Omdat je deze kaart hebt getrokken, kan er misschien een nieuwe liefde in je leven komen. Het kan in de vorm van een intieme relatie zijn, maar in het algemeen wijst het op wederzijdse ondersteunende vriendschappen. Om wat voor soort relatie het ook gaat, je gaat zien dat de wereld je ondersteunt met liefdevolle aanmoediging.

Denk er aan, dat degenen die het grootste hart hebben vaak het diepst verwond raken. Maar het zijn ook degenen die de wereld kunnen helen met hun mildheid en de grootte van de liefde die ze in zich hebben.

Terugkeer van Spirit orakelkaarten kopen?

Terugkeer van Spirit orakelkaarten
Terugkeer van Spirit orakelkaarten

Terugkeer van Spirit is het derde spel in de succesvolle serie van Cheryl Lee Harnish. Deze kaarten richten zich vooral op de persoonlijke, emotionele en dagelijkse uitdagingen van het leven. De boodschappen worden nauwkeurig omschreven, geven leiding en gaan meer de diepte in. De ongelooflijke energie van de fractals brengt je in contact met spirit en de liefde die hiervan uitstraalt.

Terugkeer van Spirit orakelkaarten kopen