Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Terugkeer van Spirit Katachtig

Katachtig

Katachtig

Misschien lijkt het alsof er op dit moment niets gebeurt. Het leven staat stil en lijkt neerwaarts te gaan. Deze katachtige kaart laat je weten dat er binnenkort iets spannends gaat gebeuren. Bereid je er op voor.

De energie van de kat wordt sterk weergegeven in de fractal. En de kat heeft ook een belangrijke boodschap voor je. Het lijkt alsof er op dit moment geen enkele vooruitgang in je leven zit, maar alles bevindt zich op de juiste plaats. Katten houden van hun slaap, en deze kaart is voor jou het teken dat het voor jou tijd is om echt je rust te nemen.

Deze kaart kan ook een aanwijzing zijn dat je een massage nodig hebt of iets met, of aan je lichaam moet doen. Een massage, of worden aangeraakt door een paar zorgzame handen kan zowel voor je lichaam, als voor je geest wonderen doen.

Een ander aspect van de energie van de kat is het spelen. Deze kaart vraagt jou dit ook veel te doen. Wanneer je er op uit gaat, wees er dan zeker van dat je de dingen doet waarvan je echt vreugde aan beleeft. Heb plezier en geniet van deze rustige periode in je leven.

De dingen blijven niet langer stilstaan. Je staat op het punt om in je leven een reusachtige sprong voorwaarts te maken. Net zoals een kat helemaal stil in het gras zit terwijl hij zijn prooi bekijkt, zo wordt jij ook gevraagd om de stilte toe te laten. Wanneer alles op een lijn staat en het de juiste tijd is, zal je intu´tie je vertellen dat het tijd is om de sprong te wagen. En als je dat doet, zul je hoger en verder komen dan je ooit had gedacht. Je zult gericht kiezen en je landt precies bij datgene wat je voor ogen had.

Dus neem nu de tijd om te ontspannen. Geniet van de rust terwijl je je mentaal focust op waar je naartoe wilt in je leven. Met een krachtige sprong kom je tot de volgende uitbarsting van energie.

Terugkeer van Spirit orakelkaarten kopen?

Terugkeer van Spirit orakelkaarten
Terugkeer van Spirit orakelkaarten

Terugkeer van Spirit is het derde spel in de succesvolle serie van Cheryl Lee Harnish. Deze kaarten richten zich vooral op de persoonlijke, emotionele en dagelijkse uitdagingen van het leven. De boodschappen worden nauwkeurig omschreven, geven leiding en gaan meer de diepte in. De ongelooflijke energie van de fractals brengt je in contact met spirit en de liefde die hiervan uitstraalt.

Terugkeer van Spirit orakelkaarten kopen