Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Terugkeer van Spirit Juiste volgorde

Juiste volgorde

Juiste volgorde

Uiteindelijk vindt alles op de juiste plaats en op de juiste tijd zijn plek in het leven. Deze kaart gaat over het scheppen van de juiste orde in je natuurlijke omgeving. De wereld om ons heen heeft een heel grote invloed op ons emotionele en energetische welzijn. Ons innerlijk weerspiegelt zich vaak symbolisch in ons uiterlijk en onze uiterlijke omgeving.

Het is tijd om de dingen hun eigen plek en de juiste volgorde te geven in de wereld om je heen. Rol je mouwen op en neem er dit weekend de tijd voor om je huis schoon te maken. Begin met te kijken wat je graag wilt houden en wat weg kan. Gooi oud papier weg, breng je bankzaken en de boekhouding, die je misschien hebt uitgesteld, op orde. Ruim je garage, of andere opbergruimtes, op. Verzet de meubelen in een van je kamers. Ga stofzuigen en verwijder het stof uit de hoeken. Kijk eens serieus naar een ruimte, of naar een klus waarvan je denkt dat je die onlangs niet hebt gedaan en begin er nu aan. Het is tijd om de wereld om je heen energetisch te veranderen.

Juist het opruimen van rommel is een krachtige manier om op symbolische wijze ons emotionele innerlijk en onze energetische ruimte te zuiveren en leeg te maken. Dit zendt een krachtige boodschap uit naar de kosmos, namelijk dat je bereid bent om voor je zaken te zorgen, wilt doen wat je moet doen en open staat om de nieuwe flow in je leven toe te laten, en graag een nieuw begin wilt maken. Wees bereid om vastgelopen energie en oude patronen los te laten. Het nieuwe is onderweg.

Je zult je lichter voelen, vrij van oude lasten, en je accepteert eerder wat Spirit jouw kant op brengt. Door op de juiste manier en de juiste tijd naar je lichaam te luisteren, doe je hetzelfde voor je geest. Je zult heel verrast en verheugd zijn over de resultaten.

Terugkeer van Spirit orakelkaarten kopen?

Terugkeer van Spirit orakelkaarten
Terugkeer van Spirit orakelkaarten

Terugkeer van Spirit is het derde spel in de succesvolle serie van Cheryl Lee Harnish. Deze kaarten richten zich vooral op de persoonlijke, emotionele en dagelijkse uitdagingen van het leven. De boodschappen worden nauwkeurig omschreven, geven leiding en gaan meer de diepte in. De ongelooflijke energie van de fractals brengt je in contact met spirit en de liefde die hiervan uitstraalt.

Terugkeer van Spirit orakelkaarten kopen