Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Terugkeer van Spirit Intu´tie

Intu´tie

Intu´tie

Je focust je nu op je intu´tieve en helderziende gaven. Deze kaart betekent gewoonlijk dat ze groter worden. Je kunt ontdekken dat je beter bent afgestemd op het kosmische energieveld van informatie. Dat kan ook inhouden dat je plotseling informatie ontvangt uit hemelse sferen, meer voorspellende dromen krijgt, of voelt dat je informatie krijgt van voorwerpen of je omgeving.

Blijf open staan voor deze flow. Het gebeurt om een bepaalde reden. Je past je aan aan hogere hemelse energieŰn die op dit moment de planeet be´nvloeden. En ja, deze toename van energie zal permanent zijn. Dus maak je geen zorgen als het voelt alsof je plotseling een 'gluurder' bent wanneer je informatie begint te ontvangen over de mensen om je heen. Het is de bedoeling dat deze gaven op deze manier werken. Het is een deel van het bewustzijn die de overige mensheid zal ervaren wanneer zij er klaar voor is om zich naar in het hogere energieveld te begeven. Maar voor nu, ontspan je gewoon terwijl je je aanpast.

De intu´tiekaart verschijnt ook aan degenen die sterke intu´tieve gaven hebben, maar die nog onderontwikkeld zijn. Het is voor jou belangrijk om er op te vertrouwen dat je echt intu´tie hebt en dat het een belangrijk deel is van wie je bent. Wees open om te leren over je intu´tie en hoe die werkt. Neem les, lees erover en praat met degenen van wie je weet dat ze hun gave actief gebruiken. Je kunt heel verrast zijn hoe gemakkelijk en natuurlijk jouw intu´tie tot bloei komt.

Hoofdzaak is dat je gelooft in het proces dat er nu bij jou plaatsvindt. Vertrouw alle informatie die je ontvangt. Hoe meer je je intu´tie erkent en je er op focust, des te sterker zal die zijn. Het zal spoedig duidelijk worden hoe je die gave dienste van anderen kunt gebruiken.

Terugkeer van Spirit orakelkaarten kopen?

Terugkeer van Spirit orakelkaarten
Terugkeer van Spirit orakelkaarten

Terugkeer van Spirit is het derde spel in de succesvolle serie van Cheryl Lee Harnish. Deze kaarten richten zich vooral op de persoonlijke, emotionele en dagelijkse uitdagingen van het leven. De boodschappen worden nauwkeurig omschreven, geven leiding en gaan meer de diepte in. De ongelooflijke energie van de fractals brengt je in contact met spirit en de liefde die hiervan uitstraalt.

Terugkeer van Spirit orakelkaarten kopen