Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Terugkeer van Spirit Hulp

Hulp

Hulp

Op een bepaald moment in ons leven hebben we allemaal een beetje hulp nodig. Wees er zeker van dat er hulp voor jou komt. Er komt nu een geweldige stroom van goddelijke en engelachtige hulp naar je toe. Deze kaart laat je vandaag zien dat je behoefte aan hulp is erkend. Of je nu direct om hulp hebt gevraagd of niet, het Universum komt nu speciaal voor jou naar je toe.

Je kunt deze hulp op vele manieren krijgen. Soms komt hij in de vorm van iemand anders, die we niet persoonlijk hoeven te kennen om invloed op ons leven te hebben. Via een opeenvolging van omstandigheden die door God zijn georganiseerd, kan een volstrekt vreemde zijn intrede doen in onze eigen wereld en ons de hulp geven waar we zo'n behoefte aan hebben. Op andere momenten kunnen het onze beste vrienden zijn die ons liefdevol laten weten dat ze ons willen helpen.

Maar, we kunnen ook een plotselinge verandering van omstandigheden ervaren die om onverklaarbare reden plaatsvindt. Dit kan gebeuren bij bepaalde personen met wie we mogelijk moeilijkheden hebben. Of er verandert iets energetisch bij hun, of we begrijpen ineens hoe we met die persoon moeten omgaan.

Hoe het ook gebeurt, het is Spirit die in je leven werkt. Laat dit dus een goede waarschuwing zijn. Er komt hulp! Doe dus niets onverantwoorde, zoals het zeggen van 'Nee, dank je' als je hulp wordt geboden. Laat je niet hinderen door gevoelens dat je het niet waard bent, of het niet verdient. Laat je trots, of je behoefte om de 'gever' te zijn, niet tussen dit goddelijk aanbod van hulp komen. Je verdient het zeer zeker. Sta jezelf toe om het te ontvangen. Glimlach en zeg: Dank je.

Net zoals de hulp naar jou toekomt, zal Spirit spoedig een beroep op jou doen om iemand anders een liefdevolle hand van hulp toe te steken.

Terugkeer van Spirit orakelkaarten kopen?

Terugkeer van Spirit orakelkaarten
Terugkeer van Spirit orakelkaarten

Terugkeer van Spirit is het derde spel in de succesvolle serie van Cheryl Lee Harnish. Deze kaarten richten zich vooral op de persoonlijke, emotionele en dagelijkse uitdagingen van het leven. De boodschappen worden nauwkeurig omschreven, geven leiding en gaan meer de diepte in. De ongelooflijke energie van de fractals brengt je in contact met spirit en de liefde die hiervan uitstraalt.

Terugkeer van Spirit orakelkaarten kopen