Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Terugkeer van Spirit Hemels

Hemels

Hemels

Deze kaart brengt je de goddelijke energieŽn van weldadige wezens, die je hiermee helpen op de reis van de mens naar incarnatie. Misschien heb je geworsteld om precies te kunnen begrijpen wat jouw rol, of de rol van jouw ziel hier op aarde is. Je kunt er zelfs aan twijfelen of je wel een doel hebt, en of je wel speciale gaven of kwaliteiten hebt. Je hebt deze kaart vandaag getrokken om je gerust te stellen, dat je op je eigen speciale manier inderdaad uniek bent. De Hemelse wezens, die met deze kaart aangeven dat ze van je houden en je ondersteunen, willen je zorg en pijn verlichten.

De meeste mensen ontdekken hun doel bijna als bij toeval. En hoewel het heerlijk zou zijn om een magisch bericht vanuit de hemel te ontvangen, dat duidelijk aangaf waarom we hier zijn, het gebeurt niet op die manier. We moeten het zelf ontdekken. Het is door strijd en de pogingen die we doen, dat onze kracht en onze gaven worden onthuld. Elk uniek aspect van jou en van je levenspad, wordt op zijn eigen goddelijke tijd onthuld.

Jouw goddelijke hemelse wezens vragen je om vertrouwen in jezelf te hebben, te vertrouwen op de ontdekkingsreis die je doet, en in jezelf te geloven. Ze vragen je om gewoon actie te ondernemen en verder te gaan - of je er nu van overtuigd bent of niet. Het is de voorwaartse beweging die het hier het belangrijkste is. Misschien ontdekt je wel iets over jezelf wat je helemaal niet verwacht!

Het hele Universum ondersteunt je op dit moment. Geef niet op. Je bent hier niet alleen en je wordt niet vergeten. Spirit is hier bij je, houdt van je en leidt je bij iedere stap op je weg. Je bent op het juiste pad en doet precies wat je moet doen om je te brengen waar je moet zijn.

Terugkeer van Spirit orakelkaarten kopen?

Terugkeer van Spirit orakelkaarten
Terugkeer van Spirit orakelkaarten

Terugkeer van Spirit is het derde spel in de succesvolle serie van Cheryl Lee Harnish. Deze kaarten richten zich vooral op de persoonlijke, emotionele en dagelijkse uitdagingen van het leven. De boodschappen worden nauwkeurig omschreven, geven leiding en gaan meer de diepte in. De ongelooflijke energie van de fractals brengt je in contact met spirit en de liefde die hiervan uitstraalt.

Terugkeer van Spirit orakelkaarten kopen