Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Terugkeer van Spirit Geboorte

Geboorte

Geboorte

Wanneer we in ons leven iets nieuws creŽren, doen we eigenlijk een beroep op onze goddelijke kracht. Hiermee wordt onze gave als schepper sterker en brengen we iets nieuws in deze wereld. Vertrouw op jezelf bij alles wat je op dit moment doet. Je instinct en je intuÔtie zullen je leiden. De doelen, projecten of ideeŽn waar je aan werkt zijn belangrijk in het kosmische plan. Er zijn veel hogere energieŽn met je aan het werk, en via jou, om jou te helpen voltooien waar je naartoe werkt.

Maar bedenk, een geboorte betekent inspanning. Je kunt op dit moment een heleboel druk voelen. Maar je onbehaaglijk voelen tijdens een inspanning is natuurlijk. Geef niet op, en verlies daarom niet de hoop. Je doet het juiste. Laat kleine teleurstellingen of een verwarring je niet het gevoel geven dat je niet op het juiste spoor zit. Je bent op de goede weg. Pijn hoort bij een geboorte.

Je kunt ook de drang voelen om te 'persen', het proces te versnellen, zelfs als het daarvoor nog niet de tijd is. Laat je ongeduld niet de overhand krijgen. Laat alles op zijn tijd gebeuren en vertrouw op het proces. Je wilt de dingen niet prematuur laten gebeuren. Het wordingsproces voltooien is van vitaal belang. Denk er dus aan je niet te overhaasten. Het ontwikkelingsproces gaat altijd vooraf aan het begin van het werk.

De kaart Geboorte verschijnt ook aan degenen die symbolisch geboorte geven aan de hogere aspecten van hun zelf. Gewoonlijk houdt deze periode haar eigen groeipijnen in, omdat je leert je oude manier van doen en achterhaalde beperkende overtuigingen los te laten. Vertrouw erop dat de uitdagingen die je op dit moment tegenkomt essentieel zijn voor dit proces. Je ontwikkelt je, je groeit en verandert in een oprechter versie van jezelf. Blijf sterk - je bent er bijna.

Terugkeer van Spirit orakelkaarten kopen?

Terugkeer van Spirit orakelkaarten
Terugkeer van Spirit orakelkaarten

Terugkeer van Spirit is het derde spel in de succesvolle serie van Cheryl Lee Harnish. Deze kaarten richten zich vooral op de persoonlijke, emotionele en dagelijkse uitdagingen van het leven. De boodschappen worden nauwkeurig omschreven, geven leiding en gaan meer de diepte in. De ongelooflijke energie van de fractals brengt je in contact met spirit en de liefde die hiervan uitstraalt.

Terugkeer van Spirit orakelkaarten kopen