Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Terugkeer van Spirit Erkenning

Erkenning

Erkenning

Het is belangrijk dat we ons gewaardeerd voelen, dat er wordt gezien hoe hard we werken en dat we onze unieke bijdrage aan de wereld leveren. Daarom verschijnt de kaart Erkenning vandaag voor jou. Het Universum ziet wie je bent en alles wat je doet. Je krijgt de erkenning, liefde en steun die je verdient.

Deze kaart kan ook tevoorschijn komen wanneer we op het punt staan om in de fysieke wereld ook erkenning te krijgen. Je krijgt misschien een onderscheiding, je wordt geŽerd, of genoemd. Dat kan op je werk zijn, of bij een vereniging of sociale instelling. Dit kan op kleinere schaal gebeuren, op een meer persoonlijke manier. Hoe dan ook, je wordt gezien, gewaardeerd en geŽerd voor wat je doet.

In welke vorm het ook gebeurt, denk er aan dat Spirit tot ons spreekt via de fysieke wereld en door wat anderen van ons zeggen.

Of je nu net begint, of al werkt aan een project of idee, wees je er van bewust dat de acties die je nu onderneemt er toe kunnen leiden dat je publiekelijk wordt (h)erkend. Dit kan in het klein zijn, of in het groot met publiek erbij. Op welke manier ook, je huidige krachtsinspanningen zullen in de toekomst worden gewaardeerd.

Het geeft niet wat je doet, of hoe je je voelt dat je het doet, Spirit geeft je een kosmisch schouderklopje. Je hebt het goed gedaan. Sta jezelf toe om dat te beseffen - dat heb JIJ goed gedaan!

Met de kracht die je krijgt als je je erkend en gewaardeerd voelt, krijg je de mogelijkheid om die ook aan anderen te schenken. Iedere keer dat je iemand tegenkomt die iets doet wat indruk op je maakt, vergeet het niet tegen hem/haar te zeggen. Niet alleen wil je hun dag helemaal maken, maar je zult verrast zijn hoe goed je je zelf hierdoor voelt!

Terugkeer van Spirit orakelkaarten kopen?

Terugkeer van Spirit orakelkaarten
Terugkeer van Spirit orakelkaarten

Terugkeer van Spirit is het derde spel in de succesvolle serie van Cheryl Lee Harnish. Deze kaarten richten zich vooral op de persoonlijke, emotionele en dagelijkse uitdagingen van het leven. De boodschappen worden nauwkeurig omschreven, geven leiding en gaan meer de diepte in. De ongelooflijke energie van de fractals brengt je in contact met spirit en de liefde die hiervan uitstraalt.

Terugkeer van Spirit orakelkaarten kopen