Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Terugkeer van Spirit Elfenmagie

Elfenmagie

Elfenmagie

Elfenmagie verschijnt als we ons een beetje terneergeslagen en vermoeid voelen, of als we het leven te serieus nemen. Elfenmagie verschijnt om de dag op te fleuren en om je weer een beetje het gevoel van lente te geven. Elfen houden ervan om te spelen, te dansen en te zingen. Ze genieten ervan om in het gezelschap te zijn van hun vrienden en andere sociale wezens. Het leven is bedoeld om te worden geleefd en ervan te genieten. Teveel zware zaken verminderen onze energie.

Heb je te hard en te veel gewerkt? Misschien heb je je vermoeid gevoeld of ontbrak het je aan levenslust. Weegt de druk van verantwoordelijkheden en verplichtingen zwaar? Je kunt zelfs te veel gefocust zijn op je spirituele en persoonlijke groei. Deze kaart verschijnt ook als je hard voor jezelf bent en teveel moeite doet om een taak te volbrengen.

Het is tijd om je te verlichten, je te verheffen en een beetje van het leven te genieten. Ga er op uit en ga spelen. Zet de radio aan en zing heel enthousiast. Dans alsof je weer een puber bent. Rol in het gras. Koop een bos bloemen voor jezelf. Kleed je mooi aan en ga een avondje uit met je vrienden. Wat dan ook, maar doe wat je kan helpen om de speelse natuur die je in je hebt weer tot leven te brengen.

Dit gaat allemaal over het herstellen van de jeugdige, vibrerende energie die je in je hebt. De Elementen van de natuur zijn hier om je te helpen je energie weer in de Aarde te gronden, en je weer in contact te brengen met de natuur en het rijkdom van de dieren. Ze zullen je helpen je levendigheid weer te ontdekken. Je begint je beter te voelen en wordt weer je oude zelf. Je ontdekt misschien dat deze kaart je zal helpen je intu´tieve kanalen te versterken en de aansluiting met de goddelijke wezens en geesten, die hier zijn om je daarbij te helpen.

Terugkeer van Spirit orakelkaarten kopen?

Terugkeer van Spirit orakelkaarten
Terugkeer van Spirit orakelkaarten

Terugkeer van Spirit is het derde spel in de succesvolle serie van Cheryl Lee Harnish. Deze kaarten richten zich vooral op de persoonlijke, emotionele en dagelijkse uitdagingen van het leven. De boodschappen worden nauwkeurig omschreven, geven leiding en gaan meer de diepte in. De ongelooflijke energie van de fractals brengt je in contact met spirit en de liefde die hiervan uitstraalt.

Terugkeer van Spirit orakelkaarten kopen