Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Terugkeer van Spirit Eenvoud

Eenvoud

Eenvoud

Soms kan het leven heel gecompliceerd worden. Deze kaart komt te voorschijn wanneer de eisen van het leven ons dreigen te overstelpen.

Het is tijd om naar de basis terug te gaan. Het is tijd om een time-out te nemen, zodat je op adem kunt komen en de rust hebt om te denken. Het is tijd om eens goed na te denken over wat er nu wel en niet werkt in je leven. Overvoer je jezelf niet met teveel taken en boodschappen? Ben je betrokken bij een gecompliceerde relatie die je emotioneel uitput? Misschien heb je teveel gewerkt of teveel cursussen gevolgd - waardoor je geen vrije tijd meer hebt.

De kaart Eenvoud verschijnt om je te vragen je leven nog eens nader te bezien. Neem de time-out die je nodig hebt, en probeer duidelijk te laten worden wat je steun geeft in je leven. Ook al zal het leven misschien nooit makkelijk zijn, jouw leven heeft wel een gevoel van rust nodig. We kunnen het gevoel voor ons zelf en onze innerlijke verbinding met Spirit verliezen, wanneer we worden overstelpt met de eisen en de gebeurtenissen van de wereld om ons heen.

Spirit roept je om te beginnen jezelf op de eerste plaats te zetten in je eigen leven. Je wordt gevraagd om jezelf, en de dingen die je helpen je dichter bij de Bron te doen voelen, boven alles te stellen. Je moet je terugtrekken uit de chaotische en hectische energie die je nu ervaart.

Wanneer je weer voeling hebt met jezelf en met de Bron, kun je je leven weer beter aan. Het helpt je om je weer stevig met beide voeten op de grond te staan, en helpt je de dingen te verwijderen die niet in overeenstemming zijn met je hoogste goed. Het maakt je energie ook vrij, zodat je nog heel veel kunt geven aan de dingen die in je leven wilt behouden.

Terugkeer van Spirit orakelkaarten kopen?

Terugkeer van Spirit orakelkaarten
Terugkeer van Spirit orakelkaarten

Terugkeer van Spirit is het derde spel in de succesvolle serie van Cheryl Lee Harnish. Deze kaarten richten zich vooral op de persoonlijke, emotionele en dagelijkse uitdagingen van het leven. De boodschappen worden nauwkeurig omschreven, geven leiding en gaan meer de diepte in. De ongelooflijke energie van de fractals brengt je in contact met spirit en de liefde die hiervan uitstraalt.

Terugkeer van Spirit orakelkaarten kopen