Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Terugkeer van Spirit Begaafd

Begaafd

Begaafd

Deze kaart herinnert je er aan dat je, op een bijzondere manier, zeker getalenteerd, begaafd en kundig bent. Het is tijd dat je ophoudt met het kijken naar anderen en je met hen te vergelijken. Jouw gaven waren nooit bedoeld om op precies dezelfde manier te functioneren of te werken als die van een ander. Door te denken dat anderen begaafder, of beter zijn dan jij, zend je onbedoeld naar het Universum energie uit die vertelt dat je minder bent dan.

Daardoor blokkeer je het ontwikkelen van je eigen gaven. Je kunt jezelf niet met een ander vergelijken. Als je de grootheid in een ander ziet, zie je die omdat je die grootheid zelf bezit. Op deze manier weerspiegelt de wereld zich in ons, door onszelf in anderen te zien.

Deze kaart kan ook verschijnen als je angst ervaart, of je gaven niet met de wereld durft te delen. Achter deze angst zitten gevoelens en twijfels of je goed, of goed genoeg bent. Spirit vraagt je nu om deze gedachte nu onmiddellijk te gaan benoemen. Soms is onze angst anderen te laten delen in onze begaafdheid, juist datgene is wat ons blokkeert om te ontdekken hoe we onze gave ten dienste van anderen kunnen stellen.

In ieder geval trek je deze kaart omdat je aan jezelf twijfelt, je afvraagt wie je bent als persoon en of je iets waardevols hebt te geven. Jouw unieke gaven zijn heel erg nodig op deze planeet. Spirit vraagt je om je twijfels opzij te zetten en om te beginnen je gevoel van eigenwaarde te laten groeien. Je hebt bepaalde gaven gekregen omdat jij de enige bent in de wereld die ze op jouw manier kan brengen. Vertrouw op de wijsheid van je ziel dat je de weg hebt gekozen waarop je je bevindt en dat je jouw gaven hebt gekregen om te geven.

Terugkeer van Spirit orakelkaarten kopen?

Terugkeer van Spirit orakelkaarten
Terugkeer van Spirit orakelkaarten

Terugkeer van Spirit is het derde spel in de succesvolle serie van Cheryl Lee Harnish. Deze kaarten richten zich vooral op de persoonlijke, emotionele en dagelijkse uitdagingen van het leven. De boodschappen worden nauwkeurig omschreven, geven leiding en gaan meer de diepte in. De ongelooflijke energie van de fractals brengt je in contact met spirit en de liefde die hiervan uitstraalt.

Terugkeer van Spirit orakelkaarten kopen