Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Terugkeer van Spirit Achtenswaardig

Achtenswaardig

Achtenswaardig

Je bent een van die liefhebbende geesten die hier is gekomen om de mensheid te dienen gedurende dit leven. Deze sterke wens en behoefte om je medemens iets te geven is een karaktereigenschap. Je speelt een belangrijke rol in het kosmische plan. Deze kaart heb je vandaag getrokken als een manier van Spirit om je er nog eens duidelijk aan te herinneren dat je van grote waarde bent en op prijs wordt gesteld.

Je hoeft je niet langer af te vragen of je het waard bent, of je gewaardeerd wordt in deze wereld. We kijken allemaal naar de fysieke wereld voor bevestiging. We vragen ons af of we goed genoeg zijn, gewild en nodig. We willen dat iedereen ons vertelt dat we het goed doen en dat we in ons hebben wat men vraagt. Maar de waardering en het respect kan niet van iets of iemand komen.

Precies zoals je bent, juist nu op dit moment - is goed genoeg. Het is tijd dat je je eigen waardigheid en waarde gaat begrijpen. Spirit vraagt je nu om te begrijpen hoe belangrijk je bent. Begin met jezelf te vragen: Hoeveel vind je iemand waard die net zo vriendelijk naar jou is, als jij bent naar anderen? Als je iemand zou ontmoeten die in zijn hart net zo zorgzaam en liefhebbend was als jij, zou je hem/haar waarderen? Natuurlijk zou je dat doen.

Je moet naar jezelf kijken. Zie hoeveel je echt waard bent. Je waarde ontstaat niet door wat je doet, of hoe je je gedraagt. Je waarde ontstaat door het feit dat je een deel bent van Gods schepping. Ais je je dit eenmaal helemaal beseft, zul je een onschatbare rol spelen door anderen te helpen hun eigen waarde ook te ontdekken.

Terugkeer van Spirit orakelkaarten kopen?

Terugkeer van Spirit orakelkaarten
Terugkeer van Spirit orakelkaarten

Terugkeer van Spirit is het derde spel in de succesvolle serie van Cheryl Lee Harnish. Deze kaarten richten zich vooral op de persoonlijke, emotionele en dagelijkse uitdagingen van het leven. De boodschappen worden nauwkeurig omschreven, geven leiding en gaan meer de diepte in. De ongelooflijke energie van de fractals brengt je in contact met spirit en de liefde die hiervan uitstraalt.

Terugkeer van Spirit orakelkaarten kopen