Begeleiding - Vertrouw op je eigen begeleiding

Begeleiding

Beschrijving

Vertrouw altijd op je eigen begeleiding; de begeleiding van je ziel. Soms ook wel 'intuïtie' genoemd. Je bent je ziel. Jouw ziel is God. Je bent God. Dat is wie je bent. Daarom kun je altijd vertrouwen op je eigen begeleiding.

Als je er op staat iemand te aanbidden, aanbid dan jezelf, je ziel. Laat het de persoon zijn die je wilt zijn, volledig in lijn met het deel van je dat God is.

We weten dat deze Goddelijke zelf die je bent soms lastig te vatten en te begrijpen is voor je. Maar iedere keer wanneer je een voorgevoel hebt, een moment van inspiratie, een gevoel uit het onderbewuste, dan is dit communicatie van jouw ziel, van God.

Jouw verbinding met God, je ziel, is je ware thuis. Waar je ook naartoe gaat, deze verbinding is er altijd. Waar je ook naartoe gaat, je bent er. Waar je ook naartoe gaat, je bent thuis, want dat is waar God is. Vertrouw altijd op je eigen begeleiding.

Wat vind jij van 'Begeleiding'? Deel jouw ervaring met ons!

Spirit Oracle Cards kopen?

Spirit Oracle Cards Spirit Oracle Cards

Een prachtig dek bestaande uit 48 orakelkaarten met prachtige illustraties die ingaan op vele onderwerpen. Spirit Oracle Cards komt met drie type readings: Een enkele kaart, twee kaarten voor een relatietrekking en drie kaarten voor lichaam, geest en ziel.

Spirit Oracle Cards kopen