Oordeel - Creatie oordeelt niet over je

Oordeel

Beschrijving

Lijden is niet de manier van het universum om je te straffen. Het universum staat geen lijden toe. Het universum veroorzaakt geen lijden. Het universum straft je niet voor je zonden door je te laten lijden. Het universum staat geen ziekte, armoede, triestheid of tragedie toe in je leven.

Het universum 'is' simpelweg. Het universum is die goddelijke energie, die kracht, die alles creëert en in stand houdt. Het universum 'daarbuiten' staat geen lijden toe. Jij - vanuit het universum in je - creëert je eigen lijden.

Een nogal harde uitspraak? Sommigen zullen het zo zien. Maar het is ook een mogelijkheid voor je om je te bevrijden van het lijden in je leven. Je zult de uitdagingen en problemen in je leven niet kunnen laten verdwijnen - dat is namelijk waarom je geïncarneerd bent.

Maar je kunt het gevoel van lijden wel laten verdwijnen, simpelweg door je perspectief te veranderen.

Het universum staat niet toe en veroorzaakt ook geen menselijke pijn. Evenals dat het universum geen menselijke vreugde veroorzaakt. Dat doe je namelijke helemaal zelf. Jij bent het universum. Dat ben jij, helemaal jij! Het lijden en de vreugde. Je staat altijd helemaal vrij om te kiezen voor de één of de ander. Wat je ook kiest, het universum oordeelt niet over je.

Wat vind jij van 'Oordeel'? Deel jouw ervaring met ons!

Spirit Oracle Cards kopen?

Spirit Oracle Cards Spirit Oracle Cards

Een prachtig dek bestaande uit 48 orakelkaarten met prachtige illustraties die ingaan op vele onderwerpen. Spirit Oracle Cards komt met drie type readings: Een enkele kaart, twee kaarten voor een relatietrekking en drie kaarten voor lichaam, geest en ziel.

Spirit Oracle Cards kopen