Goddelijkheid - Wees je bewust van de Goddelijkheid in je

Goddelijkheid

Beschrijving

Je bent God, en God omvat alles. God is je familie. God is je vrienden. God is je vijanden. God is je huisdieren. God is de dieren van de wereld. God is de planten die in je tuin groeien. God is het eten dat je eet. God is de kleding die je draagt. God is het land waarin je leeft. God is de landen waar je oorlog mee hebt. God is de bergen, de heuvels, de valleien, de oceanen. God is de zon, de maan, de sterren.

God omvat alles.

Als je deze waarheid erkent, dan heb je voor al het leven eerbied - die van jou en die van andere mensen, dieren, Moeder Aarde en de planeten, de sterren en de sterrenstelsels. Zelfs de zogenaamde levenloze objecten hebben hun wortelen en begin in God.

Niets is kwaadaardig. Alles is goed. Hoewel we de behoefte hebben om dingen 'goed' of 'fout' te labelen, het heeft voor veel problemen gezorgd. Deze beperkte opvatting van God heeft gezorgd voor het ontstaan van religies, geloofsovertuigingen en sektes. Veel hiervan geeft verdeling. Het herenigt de mens en de bewonders van deze planeet niet. Dat is niet wie God is.

Onthoud, God omvat alles. Wees je altijd bewust van de Goddelijkheid in jezelf.

Wat vind jij van 'Goddelijkheid'? Deel jouw ervaring met ons!

Spirit Oracle Cards kopen?

Spirit Oracle Cards Spirit Oracle Cards

Een prachtig dek bestaande uit 48 orakelkaarten met prachtige illustraties die ingaan op vele onderwerpen. Spirit Oracle Cards komt met drie type readings: Een enkele kaart, twee kaarten voor een relatietrekking en drie kaarten voor lichaam, geest en ziel.

Spirit Oracle Cards kopen