Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Spirit Oracle Cards Zegen

Zegen

Zegen
Geniet van je leven!

Je bent hier om vreugde te ervaren. Dat is je levensdoel. Zo simpel. Vreugde ervaren is je geboorterecht. Vreugde is natuurlijk. Vreugde is je verbinding met de Goddelijke energie die je God mag noemen. Vreugde is de verbinding met je ziel.

Je bent tenslotte God in natuurlijke vorm. Je bent een speelse God. Je ziel weet dat. Heb plezier. Speel meer. Heb meer lief. Het leven is niet zo serieus. Het hoort vreugdevol te zijn. Zo simpel is het. Maak het niet zo ingewikkeld of moeilijk.

Als er iets is waar God het meest van houdt in mensen, dan is het hun vermogen om te lachen en om plezier te hebben. Niets van dit alles dat je het leven noemt is zo serieus. Je bent niet in dit leven gekomen om een zielig leven te lijden en vervolgens een droevige dood. Je bent hier gekomen om plezier te hebben, om lief te hebben en om te groeien. Te groeien door vreugde! Alles minder dan dat is niet wat God voor je wilt. Alles minder dan dat is niet wat je ziel voor je wilt.

Geniet dus van jezelf en je leven.

Spirit Oracle Cards kopen?

Spirit Oracle Cards
Spirit Oracle Cards

Een prachtig dek bestaande uit 48 orakelkaarten met prachtige illustraties die ingaan op vele onderwerpen. Spirit Oracle Cards komt met drie type readings: Een enkele kaart, twee kaarten voor een relatietrekking en drie kaarten voor lichaam, geest en ziel.

Spirit Oracle Cards kopen