Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Spirit Oracle Cards Controle

Controle

Controle
Je bent altijd in controle

Je creŽert je ervaringen, of ze nou 'goed' of 'slecht' zijn. Dat doe allemaal je zelf. Je bent het allemaal zelf. Jij bent God! Dus je kunt net zo goed beginnen met het gebruiken van je Goddelijke krachten om te manifesteren wat je wilt in plaats van wat je niet wilt.

Het is simpel. Het is makkelijk. Je hebt het altijd al gedaan. Je bent het gewoon vergeten. Nu is het tijd om te herinneren om opnieuw te creŽren wat je wilt in je leven, dit keer bewust, in plaats van wat je niet wilt.

Je bent volledig vrij om de keuzes te maken die je wilt maken. Je bent ook vrij om geen keuzes te maken. Maar dit is ook een keuze, en je creŽert je werkelijkheid dan standaard. Dat betekent dat je het leven neemt zoals het op je af komt, zonder bewust beslissingen. Mensen in deze situatie - waar nog steeds zelf voor gekozen is - voelen zich vaak een slachtoffer van het lot en van wat hen overkomt.

Velen van jullie vinden het moeilijk om het idee van je eigen werkelijkheid creŽren, te begrijpen. Want je eigen werkelijkheid creŽren betekent dat je verantwoordelijkheid neemt voor alles dat er in je leven gebeurt.

Accepteer je die verantwoordelijkheid? Het enige alternatief is jezelf voorhouden dat je een slachtoffer bent. En je bent zonder twijfel geen slachtoffer. Je bent altijd in controle.

Spirit Oracle Cards kopen?

Spirit Oracle Cards
Spirit Oracle Cards

Een prachtig dek bestaande uit 48 orakelkaarten met prachtige illustraties die ingaan op vele onderwerpen. Spirit Oracle Cards komt met drie type readings: Een enkele kaart, twee kaarten voor een relatietrekking en drie kaarten voor lichaam, geest en ziel.

Spirit Oracle Cards kopen