Spirituele gidsen - Je kunt met je spirituele gidsen praten

Spirituele gidsen

Beschrijving

Je hoeft je spirituele begeleiders niet te contacteren. Zij nemen contact op met jou.

Dit klinkt tegenstrijdig omdat zo veel mensen contact proberen te maken met hun begeleiders, maar denken dat het ze niet lukt. De reden dat ze dit denken is omdat ze niet goed opletten wanneer hun begeleiders contact opnemen met hen. Dus missen ze een mogelijkheid tot verbinding.

Wanneer mensen (of dieren) fysiek sterven, dan keren ze vaak gelijk terug naar hun geliefden. Vooral wanneer de geliefden in diep verdriet zijn. Ze keren terug om hun geliefden gerust te stellen dat ze niet weg zijn en nog steeds bij ze zijn.

Het helpt je enorm als je onthoudt dat:

- Je nooit alleen bent en nooit ongeliefd. Je begeleiders zijn altijd bij je.
- De sluier tussen leven en dood een illusie is. Er bestaat geen scheiding.

Let op de tekens die laten weten dat je spirituele begeleiders aanwezig zijn en met je willen communiceren. Ze geven je veel tekens.

Bijvoorbeeld, ze kunnen in je dromen lijken voor te komen. Je kunt wellicht een visioen hebben van ze. Je kunt ze gehoord hebben, via je fysieke oren. Of je kunt ze hebben horen praten, via je gedachten.

Je spirituele begeleiders zijn altijd bij je. En ze willen met je praten.

Wat vind jij van 'Spirituele gidsen'? Deel jouw ervaring met ons!

Spirit Oracle Cards kopen?

Spirit Oracle Cards Spirit Oracle Cards

Een prachtig dek bestaande uit 48 orakelkaarten met prachtige illustraties die ingaan op vele onderwerpen. Spirit Oracle Cards komt met drie type readings: Een enkele kaart, twee kaarten voor een relatietrekking en drie kaarten voor lichaam, geest en ziel.

Spirit Oracle Cards kopen