Meningen - Volg altijd je hart

Meningen

Beschrijving

Velen van jullie is geleerd als klein kind om niet je hart te volgen. Er is je verteld dat de meningen van anderen belangrijker waren dan die van jezelf. Deze opvatting heb je sinds je jeugd tot je volwassen leeftijd met je meegedragen.

Terwijl je ouder werd en fysiek volwassen werd, begon je alle wijsheid van je innerlijke kind te vergeten. Je autoriteit werd de meningen van anderen. Deze meningen kwamen vaak tot uiting in je religies, regeringen, opleidingen en scholingen.

Je zal nooit een betere vorm van begeleiding vinden dan je eigen innerlijke stem.

De meningen van anderen doen er niet toe. We zeggen niet dat je nooit naar anderen moet luisteren, maar we bedoelen dat je hetgeen dat anderen zeggen altijd door een filter van je eigen begeleiding moet halen.

Vertrouw op je eigen gevoel, ze zijn je duidelijkste vorm van communicatie tussen jou en je innerlijke zelf, tussen jou en God. Één individu die alleen staat en vrij staat van de meningen van anderen kan het verschil maken.

Door je innerlijke begeleiding je hoogste, beste en uiteindelijke autoriteit te maken zul je altijd vrij staan van de gevangenis van andermans meningen.

Wat vind jij van 'Meningen'? Deel jouw ervaring met ons!

Spirit Oracle Cards kopen?

Spirit Oracle Cards Spirit Oracle Cards

Een prachtig dek bestaande uit 48 orakelkaarten met prachtige illustraties die ingaan op vele onderwerpen. Spirit Oracle Cards komt met drie type readings: Een enkele kaart, twee kaarten voor een relatietrekking en drie kaarten voor lichaam, geest en ziel.

Spirit Oracle Cards kopen