Gemeenschap - Jullie zijn allemaal één. Één wereld, één gemeenschap

Gemeenschap

Beschrijving

De wereld die je ervaart wordt kleiner. Je leeft in een samenleving die constant verbetert op gebied van technologie. Moderne technologie maakt het mogelijk om direct te kunnen communiceren met wie dan ook, waar dan ook.

Of je het nou leuk vindt of niet, jullie zijn allemaal met elkaar verbonden. Je bent meer verbonden met het 'levensweb' dan ooit eerder in de geschiedenis van de mens. Nu, meer dan ooit, wat een enkel persoon in deze wereld kan doen, heeft invloed op iedereen op de planeet.

Het belang van één is het belang van iedereen. De bereidheid om verschillen te tolereren van elkaar, terwijl je werkt aan een algemeen goed is het doel hier.

Vechten tegen de verschillen levert alleen maar een grotere afscheiding van elkaar. Het accepteren van de verschillen terwijl je oprecht werkt aan een algemeen goed, is de enige manier om een verbonden samenleving met elkaar te krijgen.

Een wereld waar iedereen gelijk is, en waar iedereen geaccepteerd wordt. Een wereld waar werkelijk een gevoel van gemeenschap is.

Wat vind jij van 'Gemeenschap'? Deel jouw ervaring met ons!

Spirit Oracle Cards kopen?

Spirit Oracle Cards Spirit Oracle Cards

Een prachtig dek bestaande uit 48 orakelkaarten met prachtige illustraties die ingaan op vele onderwerpen. Spirit Oracle Cards komt met drie type readings: Een enkele kaart, twee kaarten voor een relatietrekking en drie kaarten voor lichaam, geest en ziel.

Spirit Oracle Cards kopen